Novi parking na Prozivci

Ukoliko se prošetate Prozivkom u večernjim časovima moći ćete da primetite automobile koji su parkirani na trotoarima ili zelenim provšinama. Problem sa nedostatkom parking mesta je poslednjih godina postao veoma izražen pa je prosto nemoguće u večernjim časovima naći slobodno parče asfalta, što vozače često primorava da se parkiraju nepropisno.

 

Na svu sreću, Prozivka je veoma planski građena pa postoji veliki broj površina koje su neiskorišćene  i koje se mogu pretvoriti u parking.

 

Poslednjih dana se veoma intenzivno radi na izgradnji novog parkinga u ovom naselju. U bloku zgrada koje izlaze na ulice Lajoša Joa, Blaška Rajića i Prvomajska biće izgrađen parking na mestu nekadašnje poljane. Radnici Komgrada su danas okončali asfaltiranje saobraćajnice a preostalo je još da se urade sama stajališta i da se uredi zelenilo u okolini parkinga.

 KOMENTARI

 1. Anonimni kaže:

  😆

  ma ne nije zbog dulica vec zbog gradjana 😆 providno do bola

 2. Anonimni kaže:

  Ma daj ne lupaj! Koja zgrada nema parking? Smaraš glupim i nepotrebnim komentarima! Hej, sad si ti smislio da je asfaltirano zbog Dulića!!! Bože sačuvaj! Idi kaži mami da te pošalje u ćošak! Ali brzo! Kazni se!

 3. Secerko kaže:

  Auuuuu smajlicu ala si glupav i neobavesten…pa investitor ima obavezu da plati izgrdnju parking mesta u skladu sa brojem stanova tako da ovo nije platio grad…glupost je bezgranicna…

 4. Dulic kaže:

  Pa i jeste to sve uradjeno zbog gosn. Dulica !!! 😉

 5. Zahvalan Prozivčanin kaže:

  Čekajte, a jel vama smeta što će postojati parkinzi?

  U Prozivku je u poslednjih nekoliko godina uloženo više para nego u prethodnih 20. Park kod spomenika, Gabrić ćuprija, skoro svaka ulica asfaltirana, sportski tereni kod spomenika u u Sonji, uskoro novo šetalište… Pa šta biste vi još? Ajfelov toranj?

 6. nemanja kaže:

  Investitor je duzan da napravi na svakih 70m2 po jedno parking mesto…..ne znam u cemu je problem sto se prave parking mesta?!

  Kada ih fali onda je problem sto fale kada se prave onda je problem sto se pravi, dokle god budemo tako razmisljuali niko nece hteti da radi sa nama (ne mislim samo na Evropu koju svi spominju vec NIKO)

OSTAVITE KOMENTAR

+ 67 = 69

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 13 + 14 ?
Please leave these two fields as-is: