Nov sajt za potencijalne investitore

Preduzeće Park Palić predstavilo je danas rekonstruisan sajt (www.park-palic.rs) na kojem se nalaze informacije neophodne investitorima koji su zainteresovani za ulaganje u Palić. Tu su, pre svega, informacije o slobodnim parcelama na Paliću, sa tačnim lokacijama ucrtanim na mapi i osnovnim informacijama o njima. Takođe, tu se nalaze i osnovna neophodna dokumentacija potrebna kompanijama koje žele da ulažu na Palić, procedure, Zakoni i pravilnici, dozvole, Strategija razvoja turizma i Master plan Palića.

 

U odeljku koji se bavi turizmom na Paliću nalaze se sve neophodne informacije o manifestacijama ove godine, smeštajnim i restoranskim kapacitetima, sportskim aktivnostima i ostalim programima na Paliću a u toku je prevođenje sajta na mađarski i engleski jezik.

 

Takođe, uvedena je novina za osobe koje putem svojih mobilnih telefona mogu da pristupe android aplikacijama. Odlaskom na link https://play.google.com i ukucavanjem naziva „Palic“ moguće je skinuti Zvanični informator Palića na kojem se nalaze važni brojevi telefona na Paliću, adresar smeštajnih i restoranskih objekata, red vožnje autobuskog i železničkog saobraćaja, informacije o lokacijama na kojima se može investirati, adresar ostalih usluga i prevoza na Paliću.

 

 KOMENTARI

  1. Anonimni kaže:

    koliko je kostala ta smejurija od aplikacije?

OSTAVITE KOMENTAR