Nova demokratska stranka – Zeleni Srbije

Stranka Zeleni Srbije na naredne parlamentarne izbore izaći u okviru političke organizacije Nova demokratska stranka – Zeleni.

 

ZeleniU saopštenju Gradskog odbora Zelenih iz Subotice se navodi da je njihov program okrenut zalaganju za socijaldemokratske vrednosti, zaštitu životne sredine, toleranciju i pomirenje u regionu i sve druge rezultate koje su postignuti u vreme mandata Borisa Tadića.

 

"Nova demokratska stranka – Zeleni postaje pravno – politička i vrednosna okosnica za izborno okupljanje političkih ideja oko građanskog bloka koji predvodi Boris Tadić, i političkih vrednosti i ideja stranke Zelenih", navodi se u saopštenju.

 

Ovo izborno ujedinjavanje snaga obezbediće da građani i građanke koji uvažavaju pomenute ciljeve i smatraju ih od vitalnog značaja za Srbiju, izraze i ostvare svoju izbornu volju, odnosno da ti ciljevi budu predstavljeni u Narodnoj skupštini Republike Srbije.

 

Za Zelene je ovo put stabilizacije pozicije kao samostalnog činioca parlamentarnog života Srbije i nastavak hoda ka potpunom udruživanju u porodicu evropskih Zelenih, kao i članstva Srbije u EU, zaključuje se u saopštenju stranke Zeleni Srbije.KOMENTARI

 1. JANA kaže:

  Nova DS, stara pesma. Nadam se da neće biti novih i starih budala.

 2. gradjanin kaže:

  Primetna je siroka u ovom bloku koaliciji. Mogu biti ozbiljni takmaciju u igri.

 3. pauk kaže:

  Ja u okviru Vojvodjanske partije.

 4. Neša kaže:

  Građanima i privredi je dosta ispraznih priča i obećanja!

  Zlo možete pobediti samo ako ga ne hranite, političare ako ne glasate za njih!

 5. pravdoljub kaže:

  Zalazite se postovani zeleni za smece koje je svuda razbacano, zalazite se za "ZORKU" u kojoj piralena i ostalih otrova ima posvuda u i na zemlji. Vi se udruzejete sa onima koji su sve to proizveli ,propast fabrika i njihovo rusenje. Djindjic Ruzica  i njena Viktorja grupa su vlasnici tog zatrovanog zemljista.Jeste li Vi ZELENI, zaista ekoloski nastrojeni ili samo koristite to ime? Znate li da po magacinima napustenih fabrika stoji skladisteno vestacko djubrivo Ruskog proizvodjaca ciji je uvoznik"VIKTORIJA GRUPA". Zeleni ! Kako Vas nije sramota da nosite ime koje Vam ne dolici..

   

 6. Ekolog kaže:

  Hajde da damo ti takozvanim Zelenima malo vremena pa da im onda *Sudimo*

  Hrast na autoputu kod Milanivca su sacuvali…

OSTAVITE KOMENTAR