Nova direktorka Vodovoda

Danas je održana 20-ta sednica Skupštine grada. Najviše rasprave se vodilo oko tačke koja se odnosila na Plan detaljne regulacije za deo prostora Mesnih zajednica "Makova sedmica" i "Željezničko naselje".
Pored toga, odbornici su Snježanu Pejčić izabrali za novu direktorku Javnog komunalnog preduzeća “Vodovod i kanalizacija”.
Opozicija je oštro kritikovala Zaključak o prihvatanju Izveštaju o ostvarenim prihodima, rashodima i primanjima za prvih devet meseci tvrdeći da je većina pozicija u budžetu “virtuelna”, odnosno da se novac nenamenski troši.
U prvih devet meseci grad je raspolagao sa dve milijarde 655 miliona dinara, što iznosi 66,5 odsto planiranog obima gradskog budžeta. Odbornici Saveza Vojvođanskih Mađara smatraju da je grad na pozicijama gde je trebalo da bude štedljiv više potrošio i obratno.
Odbornici su usvojili i donošenje Zaključka o usvajanju Elaborata o opravdanosti otuđenja građevinskog zemljišta bez naknade u privrednoj zoni “Mali Bajmok” za preduzeće Norma grup.KOMENTARI

OSTAVITE KOMENTAR

+ 17 = 26

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 15 + 9 ?
Please leave these two fields as-is: