Nova igrališta u gradu

U Dudovoj šumi na prostoru kraj spomenika podignutom u čast Drena Mandića, na mestu starog dečijeg igrališta, postavljeno je novo. Ovim sadržajem su najmlađi dobili svoj kutak u parku na kraju Radijalca koji je prethodnih godina po pitanju investicija i održavanja bio u senci parka na Prozivci. 

.

Direkcija za igradnju grada je pored ovog igrališta postavila igrališta i u Ljutovu i Mišićevu a u planu je postavljanje još par igrališta na teritoriji grada. Jedno će dobiti stanovnici Kertvaroša, gde će igralište biti postavljeno na Segedinskom puta u bloku iza zgrada kod Trgoprometa, a drugo stanovnici Kelebije.

Još uvek postoji određeni broj mesnih zajednica čiji najmlađi stanovnici nemaju mesto za igranje a njima pripada i Peti kvart, koji ne samo da nije dobio novo igralište več je ostao i bez starog. 

.

Problemi sa igralištemu u Petom kvartu: Eh da smo ProzivkaKOMENTARI

 1. sojke2004 kaže:

  Lepo je videti novo igralište bez obzira u kom je delu grada. Stići će i Peti kvart na red nadam se ubrzo. 🙂

 2. djomla kaže:

  Primer jednog igrališta koje čeka svoje nove elemente. Radi se o Malom Radanovcu u Otvorenoj ulici.

 3. FI62 kaže:

  Mali Radanovac je primer za odumiranje svega što nije blizu centra. Zelenilo, prostor ali ostadoše samo stari i poneki mlađi koji decu nose kolima ili biciklama. Dve krajnosti se sreću. Jedni koji moraju biciklama i po ledu i snegu i drugi koji idu kolima i po novine. Sa jedne strane predgrađe Kalkute a sa druge predgrađa u USA. Ni jedno ni drugo nije baš „normalno“ za ovu zamlju. Ako i ovo novo što sada rade naprave u širini staze za bicikle onda i dalje nema autobusa do kraja naselja i džaba im slikanje i novinari.

 4. S.V kaže:

  Takodje ista je situacija i sa Novim Gradom…i on vapi i ceka osvezenje igralista!!!

 5. danijel kaže:

  u okolini mesne zajednice pescara nema ni jednog decijeg igralista u okolini od 5 km mogli bi da naprave jedno posto ima dosta dece u  ovom delu grada

OSTAVITE KOMENTAR

7 + 3 =

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 5 + 9 ?
Please leave these two fields as-is: