Nova parkirališta

Pored izgradnje novih parkirališta, u planu je proširenje Autodeopoa u naselju Prozivka, kao i ozelenjivanje okoline, rekao je direktor JKP „Parking“, Milorad Slijepčević.

 

-Planirano je da se na levoj strani ulice Cara Lazara, do ulice Miloša Obilića, izgradi 43 parking mesta, a početkom novembra trebalo bi da budu završeni radovi. U planu je  i proširenje postojećeg teretnog terminala na Prozivci,  u Pazinskoj ulici, na prostoru pored  Autodepoa. Na površini 2,17 hektara počeće izgradnja terminala  za kamione, pa je predviđeno da se izgradi 60 parking mesta za teretna vozila. Osim toga, građanima Prozivke  će se omogućiti i parkiranje putničkih vozila na pomenutom prostoru i to izgradnjom novih 50 parking mesta  koja će u sistem naplate ući kupovinom mesečnih pretplatnih karata po vrlo povoljnim cenama ili kupovinom dnevnih karata za parkiranje. Obzirom da će na pomenutoj lokaciji sva vozila biti pod nadzorom čuvara, uz obezbeđenu rasvetu, time ćemo ispuniti svoj cilj, stvaranje komunalnog reda I što kvalitetnija usluga parkiranja koja će poboljšati kvalitet komunalnog života u gradu – objašnjava direktor JKP „Parking“, Milorad Slijepčević.

 KOMENTARI

  1. deki85 kaže:

    Znaci, pre jedno tri godine identicna izjava, i nista ucinjeno. Deru kozu s ledja gradjanima onim kaznama, ne cekajuci ni zakonskih 15 minuta. Banda dzabalebaroska.

OSTAVITE KOMENTAR

7 + 2 =

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 8 + 8 ?
Please leave these two fields as-is: