Nova pobeda FK Spartak Zlatibor vode

Spartak je danas slavio u Kragujevcu protiv nejakog Metalca.
Plavo beli su došli sa jasnom namerom da kući ponesu sva tri boda. Za prvo poluvreme je bila karakteristična inicijativa Subotičana. Iako su lako dolazili do šesnaesterca domaćih, nedostajao je onaj poslednji pas za ozbiljnu priliku. Drugo polu vreme je Metalac počeo sigurnije i u 58. minutu dolaze do penala. Brat Miloša Krasića, repretentativca Srbije, uzima loptu. Međutim Aleksić, na drugoj utakmici zaredom, "vadi" penal. Posle toga se uspostavlja ravnoteža u igri, sve do 78. minuta kada posle asistencije Ubiparipa, Mirić, najbolji pojedinac na utakmici, nalazi put do mreže.
Slika
Marko Mirić
Spartak sada ima 8 bodova posle 4 kola, dok Metalac stagnira na samo jednom bodu, bez ijednog datog gola. U sledećem kolu "golubovi" dočekuju Sevojno, koji predstavljaju prijatno iznenađenje ove szone i po svemu sudeći očekuje se veoma interesantna utakmica.
FK Metalac-FK Spartak Zlatibor voda 0:1KOMENTARI

  1. Zoka kaže:

    Spartak je posle 4.kola zauzeo poziciju na kojoj je završio prošle godine. Da li će ga uspeti zadržati ili će čak i napredovati, ostaje da se vidi u sledećih 26 kola.
    Tabela posle kompletiranog 4. kola:
    Slika

OSTAVITE KOMENTAR

52 + = 62

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 4 + 5 ?
Please leave these two fields as-is: