Nova poliklinika u gradu

U Subotici od nedavno radi nova medicinska poliklinika “Zdravo Med”.

med klinika

U ulici Vuka Karadžića u centru grada, ova savremena poliklinika nudi usluge iz standardne oblasti medicine, poput internog, ginekologije, ortopedije, neuropsihijatrija, ali i usluge iz oblasti medicine rada, sportske medicine, rehabilitacije, kao i sve druge konsultanstke, specijalističke i subspecijalističke delatnosti iz svih oblasti medicine.

Od ostalih poklinika u gradu, “Zdravo Med” se po rečima njihovog rukovodstva izdvaja po službi medicine rada koja omogućava obavljanje pregleda potrebnih za dobijanje dozvola, uverenja i zapošljavanja, i to u roku od nekoliko sati. Takođe se izdvaja po pitanju sportske medicine, u smislu lekarskih pregleda, uverenja, saniranja povreda i rehabilitacije.

Poliklinika ima i centar za lečenje površenog krvnog pristiska koji se sastoji od tima lekara specijalista iz nekoliko grana medicine koji timski pristupaju lečenju svakog pojedinačnog pacijenta. Posebna pažnja takođe se posvećuje estetskoj dermatologiji.

Što se cenovne politike tiče, rukovodstvo kaže da su cene prilagođene trenutnoj situaciji, uz popuste za grupe i kolektive, kao i promotivne aktivnosti.

 

RTV Yu ecoKOMENTARI

OSTAVITE KOMENTAR

50 + = 53

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 3 + 15 ?
Please leave these two fields as-is: