Nova regionalna liga startuje 4. marta

Prostor bivše SFR Jugoslavije od subote 4. marta dobiće novu regionalnu ligu.

U pitanju je reginalna liga u boksu koja će okupiti klubove iz Srbije, Hrvatske, BiH i Makedonije. Naredne godine trebalo bi da se priključe i klubovi iz Crne Gore i Slovenije.

Hala sportova - rekonstrukcija krova (1)

Povodom pokretanja ove lige održana je prezentacija u Novom Sadu na kojoj su prisustvovali predstavnici klubova Loznica, Lazarevac, Spartak Subotica i Vojvodina Novi Sad iz Srbije, Sesvete iz Hrvatske, Slavija Banja Luka i Radnik Bijeljina iz BiH i Pink panter iz Makedonije.

U prvom kolu 4. marta snage će odmeriti bokser iz kluba Slavija i protivnik iz Sesveta, zatim Lazarevca i Radnika, odnosno Pink pantera i Vojvodine, kao i Spartaka i Loznice.

“Ovim bokserskim projektom doći će do podizanja kvaliteta boksera u klubovima, a time i do podizanja kvaliteta nacionalnih timova na velikim takmičenjima kao što su svetska i evropska takmičenja, kao i olimpijske igre, a na taj način boks će se vratiti na stare staze i stvoriti boksere svetskog renomea”, ističu organizatori.

 KOMENTARI

  1. Vasko kaže:

    I vreme je bilo da se nesto desi jer smo se uzeleli kvalitetnog boksa posle 20 god. od prestanka lige.No sad je vreme da se i struktura ljudi promeni u klubovima i savezu iz korena od trenera do predsednika i samo ljude iz boksa koji hoce da rade adekvatno platiti i eto rezultata.

  2. Rajko kaže:

    Regularnost-iskljucivo regularnost.Vapaj!!!!!!!!Ne regularnost je boks dovela u ovo stanje.

OSTAVITE KOMENTAR