Nova stranka podržava Jankovića

Nova Stranka će na predstojećim izborima za predsednika Republike Srbije, nedvosmisleno stati i svesrdno podržati Sašu Jankovića kao jedinu zdravu alternativu za poziciju čoveka koji će u pravom smislu biti oličenje i predstavnik svih građana Srbije, gde je to poverenje apsolutno sa svojim dosadašnjim radom i nastupom zaslužio. Stali smo rame uz rame sa sto najvećih intelektualaca današnjice.

dru-jankovic

Odmerenost, hrabrost koju je pokazao u teškim trenucima, posvećenost odbrani vladavine prava i zaštiti ljudskih prava, profesionalni rezultati u izgradnji važne institucije – garancija su da bi Srbija u njemu dobila predsednika kakvog zaslužuje. Pozivamo sve demokratski orijentisane građane, organizacije i političke stranke da pomognu da Srbija dobije pravog lidera, čoveka koji od ove važne institucije može da napravi važan stub pravne države. U vremenima duboke krize u našem društvu i državi, prvi korak je borba za snažnu i nadstranačku instituciju predsednika Republike

Pored svih aktivnosti koje predstoje u ovoj, po ko zna koji put, bezpoštednoj i nadasve ponovo prljavoj kampanji koja se servira od strane režima, na sastanku Gradskog odbora Nove Stranke su ustanovljeni konkretni planovi i jasni stavovi po kojima će stranka da deluje i da se bori, prvenstveno za boljitak grada Subotice, tako i za što bolji rezultat predsedničkog kandidata Saše Jankovića. Na istom sastanku za predsednika, a dosadašnjeg vršioca dužnosti gradskog odbora izabran je Norbert Cvijanov kao i potpredsednici i sekretar gradskog odbora.

Citiramo gospodina Jankovića: “Dosta je bilo ponižavanja, uvreda zdravog razuma, Beograda na vodi i Srbije na hlebu i vodi, lažnih diloma i vazduplohova. Srbija nije i ne sme da bude zemlja fantomki i straha. Ovo ne sme da bude zemlja u kojoj se kod lekara ide s kovertom, a ne s knjižicom, u kojoj ljude iznajmljuju, a ne zapošljavaju, gde nam prete ratom, oni koji ga prizivaju jer za drugo ni ne znaju.”

GrO Nove SuboticaKOMENTARI

  1. easy58 kaže:

    bravo Saša odradi to da više budemo normalna država koja se bavi građanima a ne nacijama, vlašću i ostalim za dobrobit nebitnim stvarima a ovi što su dosada bilo da se više nikad politikom ili ekonomijom ne bave već maksimalno nekim navijačkim klubovima.

OSTAVITE KOMENTAR