Nove investicije Parkinga

Subotički Parking ove godine planira da uloži 24 miliona dinara u nove investicije. U planu je da se izgrade novi pakinzi u ulici kod Zoološkog vrta na Paliću.

 .

– Pre dve godine  izgrađeno je novih 76 parking mesta u ulici Jožefa Hegediša koja se nalazi nedaleko od Zoo-vrta, tako da bi na ovaj način bila zaokružena celina, a turisti i posetioci bi imali gde da se parkiraju. Primetili smo da je u toj ulici uglavnom blato i nema zelene površine  tako da planiramo da izgradimo parkinge – ističe Slijepčević. 

.

– Moram da kažem da mi veći deo novca od naplate parkiranja izdvajamo u humanitarne svrhe, a vraćamo ga i gradu kroz nove investicije. Ulica Cara Lazara je završena parking koji se ne naplaćuje tako da građani imaju mesto gde da parkiraju. Sa druge strane, završavamo auto-depo, treba da se postavi ograda, ozeleni prostor i odrade još neke sitne investicije. Prostor koji je ranije bio zakorovljen i prepun ambrozije, sada se nalazi na usluzi građanima. Mislim da ćemo i za nekih do 20 mesta povećati broj parkirališta za kamione – rekao je za portal gradsubotica direktor JKP „Parking“, Milorad Slijepčević.KOMENTARI

  1. dasHHa kaže:

    Objavite zavrsne racune!!!

OSTAVITE KOMENTAR