Nove pogodnosti za putovanje železnicom

Uz godišnju karticu SRB PLUS, koju mogu kupiti svi putnici po ceni od 100, 400 ili 800 dinara u zavisnosti od godina starosti, ostvaruje se popust od 30 odsto na redovne vozne cene prilikom kupovine vozne karte i u vozu i na blagajni.

 

Prilikom kupovine povratne karte u vozu odobrava se povlastica od 20 procenata.

 

vozsubŽeleznice Srbije saopštile su da će od danas putnicima koji uđu u vozove u železničkim stanicama u kojima nema putničkih blagajni naplaćivati vozne karte po cenama koje važe na blagajnama. Putnici koji bez kupljene karte započinju putovanje u stanicama u kojima ima blagajni, karte u vozovima plaćaće i dalje po cenama koje su za 30 odsto veće od cena na blagajni.

 

Putnici mogu, takođe, da kupe povratnu kartu u stanici koja ima blagajnu do stanice koja nema blagajnu, i natrag.

 

Ukoliko se putuje svakodnevno, putnici po izuzetno povoljnoj ceni, mogu da kupe mesečne ili polumesečne karte za određenu relaciju.

 

U ponudi "Železnica Srbije su i karte Srbija Fleksipas za mlade (Srbija Fleksipas -26), odrasle (Srbija fleksipas 26+) i starije (Srbija Fleksipas 60+) po ceni od 1.500, 3.000 i 2.000 dinara, koja važi za 10 dana putovanja u okviru jednog meseca važenja karte, navedeno je u saopštenju železnica.KOMENTARI

 1. gore-dole kaže:

  hahaa… ovako misle da navuku sirote ljude da putuju sa njima…. a onda kada uđeš u voz, doktor džekil postaje mister hajd.. stižeš na odredište ko zna kada, voz se greje ko zna kada i kojim intenzitetom, duva promaja iz ko zna kog pravca, smrdi na ko zna čije i koje izlučevine, postoji mogućnost da te orobe, boless neku da dobiješ… ignorišite ovu navlakušu, ne nasedajte na jeftin trik.

 2. STeve kaže:

  Nije ni sad problem u ceni, meni je cak i udobnije da putujem npr za BG nego autobusom (sve mi je bolje od autobusa), ALI NEMAM TOLIKO VREMENA! 

 3. delija kaže:

  voz i tekme su zakon

  tada svakako ne placamo 🙂

OSTAVITE KOMENTAR