Nove zone parkiranja

Važeći Cenovnik korišćenja parking prostora i odnošenja nepropisno parkiranih vozila prema odluci Gradskog veća biće izmenjen i strupa na snagu 1.jula. Izmene predviđaju smanjenje broja zona sa sedam na četiri, pojeftinjenja ali i poskupljenja, kao i druge novine. Predviđeno je da u crvenoj zoni u kojoj je dozvoljeno parkiranje u trajanju do 120 minuta sat vremena parkiranja koštaće 37 dinara, u žutoj zoni u kojoj parkiranje nije ograničeno 28 dinara, u plavoj zoni koja je takođe bez ograničenja 19,40 dinara i u zelenoj zoni naknada će se naplaćivati jednokratno 78 dinara.
Ukoliko ste vozač do sada ste imali problem, naročito u centra grada da razgraničite crveni u žutu zonu. sada to neće biti slučaj, jer se broj zona smanjuje, a sve u cilju racionalnijeg parkiranja.
Ukidaju se narandžasta, ljubičasta i bela zona. Parking je odlučio na napravi novi plan zona za parkiranje, jer više od 50 odsto reklamacija se odnosilo na parkiranje u pogrešnoj zoni. Cilj je da se napravi red "parkiranja" u centru grada.
U JKP “Parking” kažu da će parkiranje u Žutoj zoni koštati 28 dinara po času, umesto dosadašnjih 31 dinar. Crvena zona gde je dozvoljeno parkiranje do 120 minuta plaćaće se 37 dinara po času, zelena 78, a plava 19,40 dinara. Biće smanjena i cena doplatne karte i iznosiće 1000 dinara.
Novina je uvođenje dnevne karta u Crvenoj zoni koja će koštati 300 dinara, a u žutoj i plavoj zoni 190,80 dinara. Kod Mlečne pijace biće zatvoren parking, a cene pauka ostaju iste kao i do sada.

SlikaKOMENTARI

  1. ajmo, glas naroda kaže:

    Gde je onaj "objektivni" sto je branio DSS, sto sad ne napise objektivan komentar na ovu sprdnju sa parkingom?

  2. yu kaže:

    a onda jos nismo govorili o primanju novih zaposlenih-clanova stranke kao zaposljavanje supruge predsednika i direktora elektrovojvodine u JKP Parking…Sta na to kazete gospodine gradonacelnice? Normalno da nista jer ste i Vi i Vasi bas takvi

  3. Korisnik kaže:

    Pa zar oni misle da je narod toliko glupav? Dobiše malo glasova i odmah se počeše zapošljavati.. DSS je budućnost Subotice.. hahahahhaahaaaa

OSTAVITE KOMENTAR

6 + 2 =

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 3 + 4 ?
Please leave these two fields as-is: