Novi bilbord u gradu!

Subotica grad sportova! Uzvikuju mnogi. Šta je ostalo od centra subotičkog sporta, naše Hale sportova?

Slika

A ne, to je ipak nova Hala sportova u Zrenjaninu, a voleli bi da Subotica ima jednu takvu. No, pošto smo mi specifični po svemu, i ovog puta smo uspeli da sami sebe razočaramo. Naš "centar sportova" izgleda ovako.

Slika

Slika

Morate priznati, mnogi predsednički kandidat bi tokom kampanje voleli da vide svoju glavu sa smeškom na najvećem bilbord u gradu, koji se vidi još sa početka Radijalca, najlepšeg šetališta.

Arhitektura! Šta je to? Treba pitati osobu koja je svojom rukom nacrtala nešto ovako. Nešto što se običnim rečima ne može opisati jer je u svetu jednistven slučaj, bar kada je reč o arhitekturi. Ali, ne zaboravite, nije to jedini objekat koji je izgrađen u blizini Hale sportova, i koji svojom arhitektonskom gracioznošću krasi obejkat uz koji stoji.

Slika

Slika

U najboljem slučaju, Hala sportova će izgledati onako kako je projektovano, i biće samo manje ružnija, od postojećeg stanja. Nadam se da će ovi paneli bar biti ofarbani.

Srodne vesti:
Projekat "Hala sportova"KOMENTARI

 1. Markes kaže:

  Očajno izgleda ali 90% da će biti okrečeno. Zanima me samo kolika će temperatura biti ispod ovih ploča u sred leta??? I u samoj hali postoje veliki problemi sa klimom a mogu zamisliti tek u ovom delu.

 2. Lansky kaže:

  U najboljoj tradiciji balkanskog stila zvanog NADOGRADNJA. Ako tome dodamo da je enterijer hale sportova odavno najružniji i najnekomforniji u zemlji, možemo reći da će ovo biti još jedna od subotičkih crnih rupa narednih 50 godina.

 3. djomla kaže:

  Slika

  Na ovoj slici se vidi, da ako je već potreban prostor za stonotenisere, da se on mogao izgraditi pored (na mestu belog automobila), tako da se uklopi u već postojeći deo. To bi definitivno bilo elegantnije rešenje. Ovak smo dobili kutiju koja visinski i estetski narušava Halu sportova.

OSTAVITE KOMENTAR

3 + 1 =

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 3 + 4 ?
Please leave these two fields as-is: