Novi detalji povodom ubistva

Večernje novosti otkrivaju nove detalje povodm slučaja smrti devojčice Milice Barašin (16) iz Subotice, koja navodno nije ubijena na zemljanom putu kod pruge, gde je pronađeno telo. Zločin se, kako „Novosti“ saznaju, dogodio na drugom mestu, a ubica je beživotno telo preneo na mesto gde ga je pronašla policija.

Slika

– Sve ukazuje da je zločin počinjen na drugom mestu. Somborska pruga je okružena kućama, a telo je bilo preko puta prodavnice koja je radila u vreme otkrivanja zločina, a verujemo i da bi komšije čule zapomaganje nastradale devojčice – objašnjava sagovornik „Novosti“ blizak istrazi.

 

Da je sve trajalo mnogo duže nego što se prvobitno mislilo svedoče i povrede na rukama koje je devojčica dobila prilikom samoodbrane. Po mišljenju stručnjaka, borba između učenice i ubice trajala je između pet i deset minuta i nju bi, na tom prometnom delu puta, sigurno neko primetio.

 

Ukoliko se vraćala iz grada, kako je samo sat pre zločina javila baki Stojanki, devojčica je morala proći peške pored groblja u Dudovoj šumi, ali i kroz nekoliko neosvetljenih mračnih ulica. U trenutku napada Milica je slušala muziku na MP3 plejeru. Telo devojčice pronađeno je nedugo po izvršenom zločinu na 50 metara od kuće gde je stanovala sa majkom, babom i dedom.

 

Policija i dalje traga za ubicom učenice Hemijsko-tehničke škole koja je monstruozno izgubila život, dok se iz grada vraćala kući. Kako saznajemo, sužava se krug osumnjičenih, ali ubica još nije identifikovan.

 

U Višem sudu u Subotici još čekaju nalaz Instituta za sudsku medicinu, koji će možda istrazi dati drugi smer.

 

Izvor: Večernje novosti

 

Srodne vesti:
Policija i dalje traga za ubicom
Monstrum joj odsekao glavu
Ubijena maloletnicaKOMENTARI

  1. djomla kaže:

    Kao što država mora da se obračuna sa huliganima iz Beograda, Subotice i Italije tako mora da reši i ovaj slučaj. Jednostavno, ova jesen sve više liči na veliku raskrsnicu ovog društva…

OSTAVITE KOMENTAR

3 + 6 =

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 13 + 5 ?
Please leave these two fields as-is: