Novi direktori do jeseni

Subotička javna i javna komunalna preduzeća imaće nove direktore, izabrane po novom Zakonu o javnim preduzećima, krajem septembra ili u oktobru, najavio je predsednik Skupštine grada Subotica Ilija Maravić.

 

Predsednik Skupštine grada podseća da je lokalna samouprava, na osnovu Zakona o javnim preduzećima, bila u obavezi da sprovede izbor direktora još u junu prošle godine, a da će sada, nakon što je nedavno imenovana Komisija za imenovanja, to učiniti u što kraćem roku.

 

Po njegovim rečima, nakon imenovanja Komisije, na Skupštinskoj sednici treba da bude usvojen tekst oglasa, zatim sledi njegovo objavljivanje u Službenom glasniku, raspisivanje konkursa u Službenom glasniku i dnevnim novinama koje izlaze na teritoriji cele zemlje.

 

S obzirom da na sledećoj Skupštini treba da usvojimo predlog teksta oglasa za konkurs, realno je očekivati krajem septembra i u oktobru da ćemo imati aktivan rad Komisije i izbor i imenovanje direktora javnih preduzeća rekao je Maravić Tanjugu.

SNS Ilija MaravicKOMENTARI

 1. Bobica kaže:

  Krenulo fotografima poslednjih dana – svi buduci direktori pribavljaju nove fotografije za konkusre "sa slikom". Kakva nas iznenadjenja i strucnost ocekuju , bice to nevidjeno do sada ! 

 2. ja kaže:

  Ma, naravno.. na konkursu.. Kao što si i ti izabran.. i Laban i …. (dalje me mrzi nabrajati, upišite sami). Počeo si, Ile, kao tvoj šef, Vučić.. obećavati i najavljivati po novinama. Do jeseni, ko će sve popamtiti.

 3. Svetac kaže:

  SMENITE VD DIREKTORA JKP-STADION ROBERTA TOTA !!!!

 4. @SVETAC kaže:

  @SVETAC          S M A R A Š !!!!!!!!

 5. Kum Ruzvelt kaže:

  VD Direktor JKP Stadion Robert Tot je član JOBIK Grupe!!

 6. Amanda kaže:

   

  Kum Ruzvelt:

  VD Direktor JKP Stadion Robert Tot je član JOBIK Grupe!!

   

   

  Pa šta će biti sa onima koji su članovi srpskog  'jobbika' – SNS -a ,preobučenih radikala ?

 7. Kum Ruzvelt kaže:

  @ Amanda

  Gospođo Amanda još ništa niste u svojoj partiji naučili, čim nešto pokušavate demantovati tada ste i nesmotreno potvrdili ČLANSTVO gospodina Roberta Tota u gropi JOBIK.

  Drago mi je da ste pomenuli SRPSKU NAPREDNU STRANKU i nadamo se da će oni na vreme otkliniti tu rak ranu u tom javno komunalnim predutzeću STADION.

  S poštovanjem, Vaš obožavalac.

 8. @SVETAC&Kum Ruzvelt kaže:

   Kume izgoreti kesa!!!!

 9. @SVETAC&Kum Ruzvelt kaže:

  S M A R A Š !!!!!!!!

 10. Kum Ruzvelt kaže:

  Robika žabice naša zelena, pa jel mi to tebe SMARAMO….

  Aj ti nama kaži kad će ta kancelarija JOBIKOVACA da se otvori u Subotici ? Jel to sad na jesen beše ? Jeste li i uniforme one crne spremili sa belim košuljama za svoje nove članove?

 11. Svetac kaže:

  Molim sve posetioce da idu na ovaj link i čestitaju ovoj mladoj devojci.

  https://www.gradsubotica.co.rs/milena-nikolic-zlatna-kopacka-evrope/

 12. stormwatch kaže:

  @svetac

   

  Sramota je da tako bitna vest uopste nije bila vidljiva na sajtu neko duze vreme, ako je uopste bila vidljiva, dok su neke druge vesti samopromocije stajale maltene nedelju dana na osnovnom ekranu. Jos jednom CESTITKE!!!!

OSTAVITE KOMENTAR