Novi radovi na pozorištu

Pre otprilike mesec dana počele su ponovne aktivnosti na gradilištu Narodnog pozorišta. Nakon krana, usledilo je montiranje nove ograde, skele i donošenje oplate. Godinu dana napušteno gradilište se prvo zaštitilo i uredilo za rad a poslednjih nedelju dana traju radovi na montiranju oplata za izlivanje poslednje ploče na delu koji spaja balsku dvoranu i novi deo pozorišta.

 

Priprema armature koje će se posložiti po tek montiranoj oplati i pripremiti za izlivanje betonske ploče iznad centralnog stepeništa

Narodno-pozoriste-1    Narodno-pozoriste-2

Pogled na balsku dvoranu. Ukoliko vremenski uslovi to dozvole, do kraja godine će biti izlivena ploča iznad te dvorane. Tada će ceo objekat biti spreman za montiranje krovne konstrukcije, za šta je ipak potrebno nešto bolje vreme.

Narodno-pozoriste-3

Narodno-pozoriste-4

Narodno-pozoriste-6KOMENTARI

  1. pablo kaže:

    Bice gotovo za dvaes godina…

  2. Dorfer kaže:

    Nek se radi,treba da se vrati sjaj Mađarske na ovim prostorima,Maglai je pravi gradonačelnik jer oseća duh ovih prostora ,ipak i on razmišlja u stilu Jobbika.Uradiće on u srpskom stilu mic po mic. Pa kasnije koga interesuje koalicija ,naime ova SVM ekipa je puno 'namazanija' od prethodnih pa im ni srbi ne mogu parirati ,jer su uhvaćeni u koalicioni klinč Mađara-pa i mađarske države.

OSTAVITE KOMENTAR