Novi termin koncerta – 10. septembar

Kako javljaju organizatori koncerta benda Vlatko Stefanovski Trio, koje je bio planiran da se održi u petak, 1. septembra 2017. godine na Letnjoj pozornici na Paliću, iz organizacionih razloga benda i njihove tehničke podrške pomera se za nedelju, 10. septembra 2017. godine sa početkom u 20h.

kings-of-strings

„Izvinjavamo se svima koji su planirali da 1. septembra provedu veče sa nama i molimo za razumevanje jer su u pitanju neodložne okolnosti. Ovim putem obećavamo da ćemo se iskupiti i napraviti sjajnu atmosferu 10. septembra na Letnjoj pozornici“, poručili su članovi benda Vlatko Stefanovski Trio.

Svi koji zbog promene datuma koncerta na 10. septembar žele da vrate ulaznice, molimo da se jave u centralu preduzeća Park Palić, na broj telefona 024/602-780 (lokal 111), kako bi dobili informaciju o mogućnosti povrata novca. Karte koje su kupljene za 1. septembar važiće i 10. septembra.

Više informacija o ovom događaju pogledajte na sajtu preduzeća Park PalićKOMENTARI

 1. Sojic kaže:

  Malo prodatih karata

 2. Pop kaže:

  Ušli u termin dana grada…

 3. Moje ime kaže:

  Uplašili se Labana. Šta ako i njima zapreti čupanjem grkljana? Ipak oni žive od pevanja i sviranja. Smrad je predaleko otišao.

 4. stormwatch kaže:

  @moje ime

  Tommy Emmanuel mozh da kupi celu Srbiju, ne plachi se on Labana i kompanije :D, mogu oni njega da se poplashe kolektivno.

  Koji je to genije gitarski, jos malo vezbe pa moze da prismrdi Martinu, a Martinu retko ko mozhe da prismrdi, pa je i sama filozofija prismrdjivanja izuzetan uspeh.

  https://www.youtube.com/watch?v=S33tWZqXhnk

OSTAVITE KOMENTAR