Novih 40 parking mesta ispred Hale sportova do 6. avgusta

 Završetak radova na izgradnji parking prostora ispred Hale sportova očekuje se do 6. avgusta, a iz budžeta JP za upravljanje putevima, urbanističko planiranje i stanovanje za ovu investiciju je izdvojeno 8 miliona dinara.

yu eco

Jedna od najvećih mesnih zajednica u našem gradu, Dudova šuma, uskoro će dobiti nova parking mesta, i to na jednom od najprometnijih delova grada – kod Hale sportova. Kako objašnjavaju iz Javnog preduzeća za upravljanje putevima, urbanističko planiranje i stanovanje izgradnja je krenula 6. jula, a glavni izvođač radova jeste preduzeće “Dubrava” doo iz Bajmoka.

Kiša koja je padala proteklih dana u mnogome je otežala radnicima, koji trenutno rade u jednoj smeni, od 7 do 17 časova, rekao je Srđan Bošnjak, glavni inženjer za putnu infrastrukturu. Kako objašnjava, planom je predviđeno ukupno četrdeset parking mesta, a iz budžeta javnog preduzeća u čijoj je nadležnosti izgradnja, za ovu investiciju je izdvojeno 8 miliona dinara.

Sezona asfaltiranja i rehabilitovanja dotrajalih kolovoza u našem gradu počela je tokom prve polovine juna meseca.


RTV Yu ecoKOMENTARI

 1. Gile kaže:

  To vam je palo na pamet sada? Pa hala sportova ce uskoro da se srusi, a bitan je parking? Ne secam se da se nesto u poslednje vreme dogadjalo u hali da su hitno potrebni parkinzi… Ala klepate, a sreca je vasa pa imate mnogo ovih vez grama mozga sto nista ne kontaju!

 2. Gile kaže:

  Zašto je Somborski put pola u mraku??? Mozda takve stvari treba da rešite prvo!!?!?!? Ulica gde vam prolazi ogroman broj ljudi je mračna i neuredna?!?! Sramoto botovska

 3. Šojić kaže:

  Hocete mozda i tamo naplacivati parking

 4. NS kaže:

  Koliko stabala je posađeno?
  Da li su postavljeni držači za bicikle?

 5. dosta mi je svega kaže:

  Samo naplatite, debelo naplatite, kao da vam je Đed iz Crne Gore osvojio taj plac, ali nećete još dugo.Postoji neka ravnoteža u Univerzumu.

 6. finansijer budzeta R. Srbije kaže:

  8 miliona dinara? klepade bre ovaj narod hostapleri. Ti radovi na tolikoj kvadraturi ne kostsju vise od 200000 eura cak ni na zapadu Evrope gde je minimalac 1200 eura.

 7. Tramp kaže:

  Sram vas bilo PARAZITI. Kao prvo radovi su užasno spori svaki dan prolazim ispred hale .Nerad i preterivanje. Beton koji se tamo izliva ima sigurno 20 do 30 cm minimum plus parkiranje.Pa to je za tenkove a ne automobile. Najgore u svemu je kradja.Kao i uvek isvugde pesak je ukraden sa placeva po šumi. Verujem da je to po nalogu rukovodstva grada ,sobzirom da je to postalo pravilo a reakcije nadlezmih nema.

 8. Nikola kaže:

  Pa ti odnesi ponudu siguran sam da ces dobiti odma da radis deo koji se planira pored ovoga

 9. SKOLICA_KUVANJA_ZA_LETARGICNU_GORILLU_ZOO_PALIC kaže:

  100% ce naplacivati pa zato rade

 10. Nikola kaže:

  @tramp jesi li ti cuo za autobuse, nekada, znas, i oni dodju na taj parking

 11. Nikola kaže:

  Da li je moguce da ovom narodu nista ne valja? Da se sve mora kritikovati? Pa ljudi, meni je drago kada vidim napredak na bilo kom polju, volim da vidim da se nesto radi i gradi. Ali ne, za mnoge od vas to je odmah razlog za napad. Svestan sam da ima itekako jos prostora za napredak u nasem gradu, ali korak po korak. Niko nikada nije sve odjedanput napravio, a prioriteti? Pa prioriteti su za sve nas razliciti. Tako da malo strpljenja i ljubavi prema nasem gradu i drzavi.

 12. Toranj kaže:

  Nije se rodio ko je narodu ugodio

 13. DUSAN kaže:

  Jedno parking mesto 1700 eura, ko je tu lud.

 14. Mecca kaže:

  Jedini način da se reši problem parkiranja u gradu je da se ne dozvoli gradnja novih stambenih zgrada bez barem 2 parking mesta po stanu. Ako investitir želi da sagradi zgradu od 30 stanova, projektom mora biti predviđeno da u okviru zgrade bude barem 60 parking mesta. U suprotnom ne treba izdati građevinsku dozvolu.
  Naravno, naša lopovska vlast nikada neće insistirati na ovome jer bi se smanjenjem broja kvadrata novoizgrađenih stanova, do koje bi dovelo sprovođenje ovakve mere, smanjio i prihod investitora od prodaje stanova. Smanjenje prihoda bi dovelo do smanjenja iznosa novca koje je investitor spreman da uloži u potplaćivanje političara koji kontrolišu izdavanje potrebnih dozvola. Drugim rečima, rešenje problema parkiranja u gradu nije ni na vidiku.

 15. Tramp kaže:

  Nikolà autobusi ,a tek
  kamioni hiljade njih prolaze auto putem pa nije asfalt pola metra.Ma daj ovde je u pitanju čisto napumpavanje cene.Evo i danas lep dan ništa se ne radi,alal vera samozvani gradonacelnice.

 16. Geza kaže:

  finansijer budzeta R. Srbije
  Ako je u Evropi 200000e onda je ovo ovde jeftino ili tuzi profesora iz matematike koji ti je dao prelaznu ocenu

OSTAVITE KOMENTAR

+ 30 = 34