Novo na Radijalcu

Najlepši gradski bulevar uvek je oskudevao u trgovačkim i ugosteiteljskim sadržajima. Graditelji su ostavili vrlo malo prostora za tako nešto pa je i danas svaka novost na ovoj promenadi dobra vest za stanare i šetače. Makar to bila i obična trafika, kao što je ova na uglu Aleje i Obilićeve ulice.

trafika1

Novost u dizajnu jesu „integrisani“ frižideri za pića. Bilo bi dobro da ovaj tip trafika postavi standard u tom pogledu jer je raspoređivanje ovih frižidera oko ovakvih prodavnica uglavnom ružilo ulice a ne retko i zaprečavalo ih.

trafika2

 

 KOMENTARI

 1. S&S kaže:

  Dali je bilo svečano otvaranje. Mogao je gradonačelnik sa ekipom iz SNS (Maravić, Gojko i još poneki) da to svečano otvori uz prigodan govor o pristiglim investitorima i o obezbedjivanju novih radnih mesta.

 2. bla kaže:

  a trafika prekoputa nema ni 100 metara 😀

 3. aaa kaže:

  a trafika prekoputa 😀

 4. Реља kaže:

  ENJOY, a ne INJOY, vlasnik „kida“ engleski.

 5. Komsija kaže:

  Lepota !

 6. dd kaže:

  Kako je Subotica postala (ostala) selendra kada je otvaranje trafike *dogadjaj*

 7. grga kaže:

  ..a kada se integrisani frizider pokvari dodju majstori i odnesu trafiku dok ne poprave frizider. A obaska sto ima 4 kontejnera za smece na svega 3m iza kioska,….pa kad dodje leto pa ti kupi sladoled. Hrabar Lik

 8. stormwatch kaže:

  Ovo je prefantasticno! Mislim da je ovo prva trafika na Balkanu koja korespondira sa jos neusvojenim evropskim standardima za polozaj i opremljenost trafika ovog tipa. Em je maltene nasadjena na ulaz stambene zgrade, em izgleda fancy, em je eko friendly jer se kante za masovno odlaganje otpada nalaze na 15 metara tako da joj nije potrebna njena kanta koja bi dotatno zagadjivala okolinu, em je povezana i glavnom magistralom i nogostupom i setalistem kao raskrsnicom sa ostalim delovima ulice, a u neposrednoj blizini se nalazi i zelenilo. Minimalistickog je dizajna, ali je linija simetrije odrzana sa dva ugradna frizidera koja sigurno imaju funkciju da odrzavaju pica na konstantnoj temperaturi od 5c, cak i u toku zimskih dana kada je temperatura -15c do -20c, tako da se zimi na tim niskim temperaturama, u stvari uzimaju topli napitci iz tih stereo frizidera odrzani na 5c, izbor novina i ostalih proizvoda je vidim isto minimalisticki sa jasnom porukom da slab izbor stvari na trafici u stvari sluzi da bi se sto bolje videle skladne crte novog tipa trafike. APLAUZ! WOOOW!

  @Relja

  Rec Injoy nije nikakva greska, nego igra recima. Ti bi isto trebo malo da kidnes engleski pa da razumes o cemu se radi.

 9. kaktusz kaže:

  Bolje to čudo nisu mogli posaditi na sred puta.

 10. djomla kaže:

  @grga

  Ti kontejneri nisu njegova krivica, već sramota grada. Stoje na sred ulice koja uzgred nema ni trotoara. Grad bi mogao da počene da sređuje te ulice oko Radijalca, improvizovane garaže iza zgrada sa blatnjavim prilazima i još mnogo toga. Sem samog šetališta, ostalo je u krajnje lošem stanju.

 11. marina kaže:

  Da li je to trafika blokirala trotoar prema ulici Miloša Obilića ili se to meni čini?

OSTAVITE KOMENTAR

56 + = 60

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 12 + 6 ?
Please leave these two fields as-is: