Novogodišnja sniženja u Arkadu mame Subotičane

Dok se u Srbiji teško mogu naći prave rasprodaje po ugledu na one evropske, u Segedinu je Arkad poslednjih dana 2012. godine prepun kupaca kako iz Mađarske tako i iz Srbije.

Izlozi butika u Arkadu uveliko krase reklame o novogodišnjim rasprodajama s popustima i do 70 odsto, dok u Srbiji cene i dalje miruju. Poneki trgovci snize cene ali roba i nakon tog sniženja ima poprilično paprenu vrednost, što tera kupce kako u Segedin tako i u Budimpeštu i Beč. Ponuda je takođe bitan faktor kada se ide u kupovinu što je nesumljivo na strani komšija.

 

I dok se u Srbiji prodavci žale da je kriza tek sada uzela pravi danak jer se prethodnih godina mnogo više prodavalo, u Akradu se prethodnih dana uvekilo priča srpski, što potvrđuju i registracije na parkingu BG, SU, SA, ST… Da je navala velika a ponuda dobra, potvrđuje i utisak da ćete više poznatih lica sresti u Arkadu nego na Korzou.

 

Svi ti sugrađani su došli u Segedin isključivo da trguju, a pitanje zašto su pare ostale u Arkadu a ne u domaćim radnjama ostavljamo trgovcima.

 

 KOMENTARI

 1. 3B kaže:

  umm…kosovo, dacic, tadic, dulic, pa u krug… prodje zivot u zacaranom krugu dok drugi zive (koliko toliko) normalno…

 2. dade kaže:

  Ako cemo iskreno, daleko je to od pravih snizenja, verovatno ce u januaru i februaru biti… Bio juce u arkadu i u budmilu nasao ponesto…

 3. Limun kaže:

  Tamo su sniženja a ne kao kod nas…naši prvo dignu do nebesa cenu više nego što vredi pa posle kao sniženje i dodješ do prave cene i još se čude zašto idemo kod komšija !
  dade
  Budmil ekstra marka em povoljno em i kvalitetno da se usereš 🙂 

OSTAVITE KOMENTAR