Novogodišnji striptiz u „Dudi co“ prodavnicama

Pozitivni i uvek dobro raspoloženi Dudikovci i ovih prazničnih dana se trude da nas oraspolože kako novim sniženjima tako i duhovitim kampanjama! Osim što su Dudi Co Deda Mrazice oraspoložile tokom decembra stanovnike Subotice, Ade, Sente, Kanjiže i Bačke Topole, od 28. – 31. decembra u Dudi Co prodavnicama tehnike kupci moći da se raduju novogodišnjem “striptizu” cena odnosno velikim sniženjima za asortiman više od 30 renomiranih brendova tehnike među kojima su Samsung, Bosh, Sony, Philips, Whirlpool, Franke, Liebher, Elin, Končar, Elin, Ariston, Indesit, Mulinex, Rowenta, Bauer, AEG Vorner, Tefal, Alpina, Clatronic, Linea, Colossus, Texel, Profi Cook, Termosistem, Suler, Susler, Heraklea, Machtig, Heitech, PC igrice, T’nB, Maxell, Genius.

Dudi striptiz

Sniženja se kreću od 4 do 15% što su za tehničku robu ne male prednosti. Pozitivan duh i praznična atmosfera upotpunili su “Novogodišnju čaroliju cena” (Dudi Co kampanja koja je u toku još od kraja novembra) dodatnim sniženjima u vidu “Novogodišnjeg striptiza cena”!

Na Vama je da obiđete Dudi Co radnje i vidite kako Vam se dopada ovakav striptiz! Možda sa ovako “skinutim” cenama uspete na pravi način da obradujete nekog ili sebe!

 

Dudu coKOMENTARI

OSTAVITE KOMENTAR

7 + 3 =

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 8 + 14 ?
Please leave these two fields as-is: