Obaveštenje o promeni rasporeda odvoženja smeća za vreme praznika

Obaveštavamo Vas da će se za vreme Državnog praznika 03. januara 2022. (ponedeljak) komunalni otpad redovno odvoziti sa terena i to po rasporedu za taj dan. Molimo vas da blagovremeno pripremite vaše posude za pražnjenje.

Komunalni otpad iz domaćinstava dana 07.01.2022 (petak) za vreme Verskog praznika Pravoslavni Božić se neće odvoziti iz domaćinstava izuzev:

MZ Bajmok – Leva strana (iz pravca Subotice) i naselje Rata, te molimo korisnike da tog dana, u jutarnjim satima, blagovremeno iznesu svoje tipske posude.

Zahvaljujemo vam se na razumevanju i Srećni Vam Praznici

                             JKP „Čistoća i zelenilo“ SuboticaKOMENTARI

 1. kOND kaže:

  Pa ne drzimo djubre u posudama nego u kantama LOL

 2. Stipan kaže:

  @kOND
  Pa mozda im se citava sluzba za komunikaciju sa javnim mnjenjem spakovala i vec otisla na brzinu na Kopaonik, Zlatibor ili neko jos bolje mesto na docek Nove godine.
  Mozda su u brzini pakovanja svojih licnih stvari zaboravili izdati saopstenje, pa je onda mozda spremacica ili kafe kuvarica koju nisu poveli sa sobom morala sama da izda sopstenje za javnost. Ove dve kategorije radnica se najbolje razumeju u „posude“ i „kante“, mada spremacice bi ipak trebale bolje razlikovati ova dva predmeta.
  Ondak ce najverovatnije ipak biti kafe kuvarica glavni krivac za malo zbunjujucu definiciju u cega da spremimo svoje đubre.
  Ima tu sad raznih pretpostavki i fantazija, svasta moze biti.

OSTAVITE KOMENTAR

+ 27 = 32

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 11 + 10 ?
Please leave these two fields as-is: