Obdanište se ne ruši niti se gradi garaža

U poslednjih par dana u medijima se provlači priča da će se obdanište u naselju Tokio srušiti. Zvanično obaveštenje povodom ovog slučaja glasi: "Obdanište u Tokiju neće biti srušeno niti će se graditi garaža", odlučeno je na 34. sednici Komisije za planove održanoj u petak. Predsednik komisije za planove, Nebojša Janjić, kaže da su odlučili da usvoje primedbe građana, jer je stigla peticija sa 500 potpisa.
Plan detaljne regulacije za tri mesne zajednice "Centar 3", "Bajnat" i "Prozivku" se neće ponovo praviti, samo će izmenjen pred odbornike na razmatranje.

Vise o svemu procitajte na: Centralna garaza u naselju Tokio

SlikaKOMENTARI

 1. Hanibal Lektor kaže:

  Odlučili su da usvoje primedbe građana i neće da ruše zabavište i grade garažu. Odakle odjednom tolika briga za mišljenje sugrađana? Da to nije možda zbog blizine izbora? Živi bili pa videli šta će da se dogodi za godinu dana ako žuti opet pobede.

 2. Pera kaže:
  Hanibal Lektor napisao:Odlučili su da usvoje primedbe građana i neće da ruše zabavište i grade garažu. Odakle odjednom tolika briga za mišljenje sugrađana? Da to nije možda zbog blizine izbora? Živi bili pa videli šta će da se dogodi za godinu dana ako žuti opet pobede.

  Nekim ljudima se stvarno nikad ne može udovoljiti. Kako kod ti da okreneš stvari, ovo je DOBAR potez lokalne samouprave koja je pokazala da ima sluha za interese građana.

 3. Gost kaže:

  Da je tako, o planu bi se raspravljalo pre njegovog donosenja a ne pre izbora. Ovo je klasicno uvlacenje Janjica i zutih.

 4. Hanibal Lektor kaže:
  Nekim ljudima se stvarno nikad ne može udovoljiti. Kako kod ti da okreneš stvari, ovo je DOBAR potez lokalne samouprave koja je pokazala da ima sluha za interese građana.

  Potpuno se slažem sa tobom da je ovo dobar potez lokalne samouprave. Odustati od rušenja vrtića zarad izgradnje garaže. Međutim, moje razmišljanje, nasuprot tvoga, ide korak ranije.Da li misliš da je uopšte pomisao o rušenju vrtića bio akt brige za građane ili ideja koja je proistekla iz nekog "neuobičajenog" uma ? Hoćeš li isto reagovati ako negde pročitaš vest da je na primer "Lokalna samouprava odustala od rušenja Gradske kuće zbog izgradnje parkinga" ?

 5. Dreamgirl kaže:

  Kako saznaje GradSubotica od mr Jasmina Šečića, člana Komisije za planove, Komisija je na današnjoj zatvorenoj sednici donela odluku da usvoji primedbu građana na plan detaljne regulacije zona Centar III u smislu da se ne usvoji predlog Zavoda za urbanizam vezan za izgradnju centralne garaže. Parkiranje će biti rešeno na alternativnim lokacijama.
  Predmetna površina će biti planirana kao javna površina parkovskog karaktera, koja će biti rešena kroz urbanistički projekat – saopštio je Šečić.

 6. Gost kaže:

  kako tek danas ako ste vest objavili jos ranije istu?

 7. korisnik kaže:

  Ovo je dobro.. "..ne rušimo a ni ne gradimo ništa.." Pitanje: A šta onda radite?

OSTAVITE KOMENTAR

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 3 + 12 ?
Please leave these two fields as-is: