Obeležavanje godinu dana rada Vlade u Subotici 5. jula

Godinu dana rada Vlade Ane Brnabić zvanično će biti obeleženo u četvrtak, 5. jula 2018. godine u Subotici, rečeno je “Tanjugu” u Kabinetu premijerke.

Premijerka će sa članovima Vlade provesti ceo dan u Subotici gde će, između ostalog, posetiti nemačku kompaniju “Norma grup”, koja je investirala značajna sredstva u Srbiji i zapošljava oko 1.200 ljudi.

U planu je i poseta “Hemijsko-tehnološkoj školi”, koja se trenutno renovira, iz sredstava koja je obezbedila Vlada Srbije, a posebno je značajna zbog razvijenog učeničkog preduzetništva.

Predsednica Vlade proveriće kako u tom gradu funkcioniše e-Recept, veoma važan projekat pomoću koga pacijenti u apotekama mogu elektronskim putem podići prepisane lekove i time izbeći čekanje na šalterima bolnica, domova zdravlja i apoteka.

Na kraju posete, Brnabićeva će u prisustvu potpredsednika Vlade i ministara predstaviti rezultate koje je postigla Vlada u prvih godinu dana, kao i prioritete i ciljeve u drugoj godini.

Ministri će u Subotici imati zasebne aktivnosti koje su vezane za njihov resor.

 

TanjugKOMENTARI

 1. Miroslav kaže:

  Kako vam je Despi promakao ili namerno necete da pisete o tom slucaju?Znate se verovatno….

 2. easy58 kaže:

  Vidljivi su rezultati, puno toga je rastureno – haos uspešno povećan, to je to !!!!

 3. Buby kaže:

  Rezultati vlade-otišli prijatelji nemam s kime kafu popiti…otvorili fabrike pa ljude iz Bačke Topole dovoze jer ovde više nema ko da radi.Pozdrav premijerki i hvala za radno mesto koje imam jer nisam u mogućnosti da idem u inostranstvo pa to mi je što mi je.

 4. Volimljude kaže:

  Opet nećemo moći normalno da se krećemo gradom. Nešto nas mnogo posećuju.

 5. Hirurg kaže:

  Al će da se tiskaju lokalni poltroni očekujući deo koske sa stola!Inače ako vlada bude imala goste iz grada na sednici ili sastanku mislim da ce dres kod biti duboko zakopčavanje vrata.

 6. ffilozoff kaže:

  Ko sve ulazi u gradsku kucu? Povedi i devojku….

 7. Aco kaže:

  Biće mučno i komično gledati količine poltronskih izlučevina lokalnih nesposobnjakovića.

 8. lgbtpopulacija kaže:

  Anchi, bas mi se svidja tvoja devojka! :*

 9. S&S kaže:

  Kakva beda.

 10. punisher kaže:

  Uaaaaaa

OSTAVITE KOMENTAR