Obuka za licenciranje profesionalnih upravnika stambenih zgrada

Regionalna privredna komora Subotica, početkom sledećeg meseca, počinje obuku za licenciranje profesionalnih upravnika stambenih zgrada, u skladu sa Zakonom o stanovanju i održavanju zgrada.Prva obuka počeće 3. jula, u prostorijama Regionalne privredne komore Subotica, koja se nalazi na Senćanskom putu 15, na 2. spratu.Obuka će trajati sedam dana, odnosno 50 školskih časova. Plan nastave je takav da će polaznici šest dana imati po sedam časova, a jedan dan po osam. Cena obuke je 25.000 dinara + PDV. Svi zainteresovani za pohađanje obuke treba da se jave do 30. juna na telefon 024/553357 ili e-mail:janos.bagi@pks.rs. Profesionalni upravnik stambenih zgrada trebalo bi da ima završenu najmanje četvorogodišnju srednju školu. Kada prođe obuku u Privrednoj komori, mora da položi ispit, nakon čega se upisuje u registar profesionalnih upravnika.

privredna komora subotica

RTV Yu ecoKOMENTARI

 1. Lenin kaže:

  Zajebavali se sa fazonom da za “baba seru” ne mere se zaposliti bez sridnje škole…,ali izgleda da ne gine,kako će morati i oni na obuku za licenciranje profesionalnih menedžera javnih klonja. 😀

 2. vita-brevis kaže:

  Može li se znati, kada počinje obuka za čuvare kontejnera?

 3. Smećaroš kaže:

  @vita-brevis
  Za čuvare kontejnera je obuka duplo kraća jer je manje zahtevna, barem što se znanja tiče, ali je zato duplo skuplja, jer se u kontejnerima mogu ponekad pronaći zaista vredne i interesantne stvari.

 4. Vlada kaže:

  Kako da ovo ima smisla…. evo i to po prioritetima:
  korak 1: izgraditi zatvore
  korak 2: iskoreniti korupciju (a-pravosudje b-policija c-druge drzavne sluzbe, itd)
  korak 3: stimulisati privredu i podici plateznu moc gradjana
  korak 4: podici standard zdravstvene zastite, penz/inv osiguranja
  korak 5: obnoviti infrastrukturu i transportne mreze
  korak … moram ici sad… tamo je negde na 150-om mestu…

 5. Nemac kaže:

  Ljudi ako niste u stranci nemoj te ni konkurisati,pa mora se stranka nekako finansirati.

OSTAVITE KOMENTAR