Obustava postupka javne nabavke za narednu fazu obnove pozorišta

Načelnik Gradske uprave Subotice doneo je odluku o obustavi postupka javne nabavke za sedmu fazu rekonstrukcije i dogradnje Narodnog pozorišta jer je jedina ponuda daleko premašila projektovanu vrednost – prenosi portal Magločistač.

Javna nabavka je procenjena na 191,6 miliona dinara bez PDV-a, a grupa ponuđača koju čine SMB gradnja, Cim-gas i Rotel ponudila je cenu od skoro 250 miliona dinara.

Kako se navodi, postupak javne nabavke, koji je trajao od kraja septembra,  ponovo će biti sproveden „kada se steknu zakonski uslovi“.

 

MagločistačKOMENTARI

 1. Mila K. kaže:

  Mafijske sveze politike i privrede se malo preslazu pa im treba vremena

 2. Goran kaže:

  Nemojte javnosti ovakve stvari servirati.koga to uopste zanima.javnost zanima kada cemo ici na prvu predstavu.naravno i u bioskop.meni fali kosulja za leptir masnu a zeni samo jos cipele.ovo je pošalica.

 3. freestyle kaže:

  sa jedne strane se radujem, a sa druge…

  sad je super sto nisu pristali na 30% visu cenu, tome se u ovom momentu radujem…

  ali sam siguran da ce se sada sagledati stvari i konstatovati da sledeci tender treba raspisati na vrednost od 250 miliona dinara i tako ce se sve resiti 🙁

  a najgore to sto su vec piseli i pre mene… vreme prolazi, kad ce ovo cudo biti GOTOVO?

 4. Webislav kaže:

  kad bude GOTOVO …. trebace ga OBNAVLJATI ponovo

 5. Sanela kaže:

  Nece im uspeti ni drugi put, jer ti sto vode grad i raspisuju javne nabavke nemaju pojma sta rade.

 6. jasso kaže:

  Zar zato sto su napredni na vlasti,firme koje rade na pozoristu,treba da rade ispod cene i stvaraju gubitke,samo da bi se ovi mogli faliti jos vise,kako eto oni su uspeli to zavrsiti ispod cene kostanja,dokaz, zasto se nije javila ni jedna druga firma da to uradi za tu cenu…

 7. Kaki laky kaže:

  SnS kupuje vreme.Para narode NEMA.Ovo je igranka da se na vremenu dobije.NEMA LOVE drzava PUKLA.

 8. Bradati Anonimus kaže:

  Pa i za ovu godinu je bilo obezbeđeno brdo para iz republike, pokrajine i grada a ništa se nije radilo na pozorištu. Ista priča je i sa y krakom. Zaustavili su radove 2012. pa od tada kobajagi počinju i završavaju taj put svake godine.

 9. Megille kaže:

  CIMGAS ? Kern Imre i njegov brat Kern Čaba- zar niko ovde nije u sukobu interesa ? Kern Imre u Beogradskoj fotelji Ministarstva ??? a njegov ortak Kern Čaba kompanjon ?? suvlasnik CIMGASA.Kern Šolja Marija Kern Imretova supruga direktorica Sugasa…E moj radikali SNS-ovci…

OSTAVITE KOMENTAR