Očekuje se 60.000 ljudi za praznike na Paliću

Prvomajski uranak na Paliću ove godine se održava od 1. do 6. maja kada se očekuje prisustvo od oko 60.000 ljudi. Prvi dan je uvek najposećeniji sa najvećom gužvom kada će se organizovati i program na Velikoj terasi. Manifestacija već tradicionalno počinje koncertom duvačkog orkestra u podne a potom se očekuje kulturno-umetnički program.

 

 

Kao i svake godine, glavna atrakcija na Paliću je Luna park koji zauzima prostor od 10.000 kvadratnih metara, zatim Zoološki vrt koji će imati poseban program sa cenama ulaznica koje se neće menjati (250 dinara za odrasle, 200 dinara za decu do 15 godina starosti a ulaz je slobodan za decu do 7 godina sa pratnjom roditelja).

 

Sportski sadržaj za proslavu Prvog maja počinje 38. trimbijem, tj. vožnju biciklom, rolerima ili pešačenje od centra grada do Palića. Start je od 8 do 11h ispred zgrade Jadrana. Kao i svake godine, Jedriličarski klub Palić organizuje 67. Prvomajsku regatu.

 

Svi koji žele da Prvi maj proslave na Paliću, svoja vozila mogu da parkiraju na velikom parkingu iz hotela Prezident, kod Omladinskog jezera, na Auto kampu, u ulici Jožefa Hegediša i na parkingu kod Male Gostione za vozila sa posebnom dozvolom.

 

 KOMENTARI

 1. hard_disk kaže:

  Vrlo važna vest, doista. 60 hiljada sirotinjskih duša će se prošetati subotičkom rivom gde će plivati mrtve ribe, u mrtvom subotičkom moru, dok će žderati po 1/2 neke, nazovi, pleskavice i đuskati uz srbijanske trube. Bijedno.

   

 2. Mr IKS kaže:

  …”MALO MORGEN”,RECE NEKAD…NEKO…
  KOJE VAZI I ZA VASIH 60 TISUCA!

  NEMA DZABE PREVOZA DO PALICA!?
  NEMA BONOVA ZA PLJESKE!?
  O PIVU SANJAJTE,JELENKOVE ROGOVE SU VAM DAVNO NABILI!!!
  BICIKLOM NE DOLAZITE,OSTACETE BEZ NJE,KAO ONAJ JADNI,
  JAPANAC BESE?

  UGLAVNOM,NABAVITE NA VREME BROM…AZEPAN,PRESPAVAJTE I
  USKRS (UKOLIKO GA SLAVITE)…SVE O ISTOM TROSKU!

  A ONIMA,>NI NA NEBU,NITI NA ZEMLJI< IZ “SIMENSA”.”LOHERA”.”CONTINENTALA”,”NORME”….
  GOSP. VALTERA,DA NE SPOMINJEM (POSTO COVA LEGENDA,
  KOJEM OPSTINARI SVE DOPUSTAJU),

  sretan praznik rada!!!! 

 3. pauk kaže:

  Zasto se slavi praznik rada, kad dosta njih ne radi?

  Nema smisla.

 4. JimmyQ kaže:

  Ovde najmanje dolaze Subotičani, a najmanje i zarađuju Subotičani!!

OSTAVITE KOMENTAR