Od 3.juna međunarodni sezonski voz između Subotice i Bara

Međunarodni sezonski voz “Panonija” između Subotice i Bara počinje da saobraća od petka 3. juna, saopštilo je danas preduzeće Železnice Srbije.

zeleznicka stanica

Kako se navodi, voz će svakodnevno do 4. septembra, odnosno tokom letnje turističke sezone, polaziti iz Subotice u 18.30 i preko Novog Sada (u 21.32 ) i Novog Beograda (u 22.51) po redu vožnje stizati u Bar ujutru u 10.49.

U povratku iz Bara, do 5. septembra „Panonija“ će svakodevno polaziti u 17, sa dolaskom u Novi Sad ujutru u 6.02 , a u Suboticu u 9.09 sati.

Dodaje se da cena vozne karte u drugom razredu, sa rezervacijom sedišta, od Subotice do Bara iznosi 30 evra, a na relaciji Novi Sad – Bar 26,80 evra.

Cene ležaja i postelja na relacijama od Subotice, Novog Sada i Beograda do Bara u kušet kolima sa šest ili četiri ležaja su šest i devet evra, cena u kabina sa tri ležaja je 15 evra, u kabini sa dva ležaja je 20 evra, a u kabini sa jednim ležajem 45 evra.

Sve cene, kako se naglašava u saopštenju, su izražene u evrima, ali je plaćanje u dinarskoj protivvrednosti.

 

BetaKOMENTARI

 1. Pametnjaković kaže:

  „Kako se navodi, voz će svakodnevno do 4. septembra, odnosno tokom letnje turističke sezone, polaziti iz Subotice u 18.30 i preko Novog Sada (u 21.32 ) i Novog Beograda (u 22.51) po redu vožnje stizati u Bar ujutru u 10.49.“

  Pa da, u Crnoj Gori je 10.49 ujutro, da ne kažem rana zora.
  Inače, nekada je ovaj voz kretao iz Subotice oko19.00, a u Bar je stizao oko 6.30.
  Ujutro.
  Lepa stara vremena.

 2. safet kaže:

  neka fala da putujem 10 dana vasim vozom raspalim i da se dva dana odmaram ne pada mi na pamet. letuj te sa zeleznicama srbije :E 12 dana dva nocenja

 3. bordzija kaže:

  „….po redu vožnje stizati u Bar ujutru u 10.49.“ A realno će stizati oko 13.30

 4. ČAK 30-33 km/čas kaže:

  Barem na relaciji od 65 km do Vrbasa brza brzina putničkog voza, pa i više polazaka istog administrativnom merom prevedenih u rang višeg reda uz, naravno, doplatu je -ČAK tridesetak km/čas !? Ako isti namerava da ovom „kosmičkom“ brzinom piči sve do mora, očas posla će proći godišnji, a da se pri tom sinje more ni ne ugleda. E sad, da li je problem u brzim prugama, a sporim vozovima ili brzim vozovima, a…?!

 5. Đuro kaže:

  Nikad više u Crnu Goru.

 6. Zadovoljan kaže:

  Isao sam prosle godine vozom i mozda pola sata duze je trajalo nego sto je ovde napisano. Kakav auto i kakvi bakraci. Svi vi sa autima prvo spavate jedan dan da dodjete sebi. Molim lepo!

 7. Erzsi kaže:

  super Zadovoljan,i onda kada stižeš do bara 10 dana pešačiš u vrućinčini ,dok mi sa autima sednemo samo u svoja kola sa klimom i odemo gde god nam je volja…

OSTAVITE KOMENTAR

9 + 1 =

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 5 + 13 ?
Please leave these two fields as-is: