Od petka ujutru obustava saobraćaja od Kelebije do Subotice

Javno preduzeće “Putevi Srbije” saopštilo je da će od petka, 20. novembra, od 7.00 časova, do subote, 21. novembra do 18.00 časova, biti obustavljen saobraćaj na putu I B reda na deonici od graničnog prelaza Kelebija do Subotice i od Subotice do Bajmoka.

U tom periodu saobraćaj će se odvijati obilaznim putem kroz grad Suboticu, odnosno kružna raskrsnica Kelebija – Karađorđev put – Somborski put – kružna raskrsnica Subotica (Sombor), a biće regulisan projektovanom saobraćajnom signalizacijom.

Saobraćaj će biti obustavljen zbog izgradnje natputnjaka na Miljkutskom putu kod Subotice, naveli su “Putevi Srbije”.

TanjugKOMENTARI

 1. Danijel kaže:

  Moze to malo jasnije da se objani , nisam nista razumeo . Koji put ce biti zatvoren obilaznica do granice ili edvarda kardelja ?

 2. Majde kaže:

  Obilaznica zatvorena zbog izgradnje nadputnjaka (tamo gde je bio onaj stari srusen pri izgradnji obilaznice, e tamo prave novi)

 3. Anonimni kaže:

  Nova obilaznica ce biti zatvorena a saobracaj ce se odvijati starim putem

 4. Ferenc kaže:

  Nova obilaznica ce biti zatvorena a saobracaj ce se odvijati starim putem

 5. Pisi srpski kaže:

  Nadputnjak???? Imate srpski jezik pisite kako treba.
  Nadvoznjak valjda.

 6. Lebara kaže:

  Danijel,sve je jasno napisano samo malo pazljivije citajte.

 7. Putar kaže:

  Nadputnjak iznad puta, nadvožnjak iznad pruge, most iznad reke… Tamo nema pruge, koliko ja znam, pa ostaje nadputnjak. Jednostavan srpski jezik…

 8. Ban kaže:

  Dobijen je naputak za izgradnju nadputnjaka. Jednostavan hrvatski jezik. Lijepo sta se u Subotici štuju prava Hrvata i naš jezik.

 9. avet kaže:

  @Majde
  Taj natputnjak što su srušili, na koji verovatno misliš je bio na Pačirskom putu, to je nastavak Izvorske ulice, pored Bolnice, pored nekadašnjeg KTC-a, ali se ne misli na taj.
  Ovo grade na Miljkutskom putu, to je široka ulica koja vodi ukoso, sa Kelebijskog puta u pravcu Kelebije se skreće levo, otprilike 4-5 ulica posle Zorkine pruge.
  Taj put je nekada jako davno vodio za naselje Melykut u Mađarskoj, odmah se mesto nalazi sa druge strane granice.
  Mađari imaju mesto Melykut, što na mađarskom jeziku znači “dubok bunar”, a mi imamo Tavankut, odnosno “bunar na tavanu”.
  Malo se šalim, u svakom slučaju je nebitno koji natputnjak grade, vest ima poentu da obavesti građanstvo da će deo zaobilaznice biti zatvoren u tom vremenskom periodu.

 10. Pera kaže:

  Alaj će da bude readmisija azilanata iz EU u ne-EU pod okriljem noći, “najbolja ikada u istoriji”. Pod okriljem noći smo i bombardovani 1999. godine “humanitarnom” akcijom, “Milosrdni anđeo”. Naravno i to je bilo u “našem interesu”, zbog “Miloševića”. Otkako su ga uklonili zavladalo je još jedno od bezbroj “Najbolje ikada u istoriji”, ono koje traje dve decenije.

 11. Snežana kaže:

  Kojim jezikom je ovo napisano? Srpskim jezikom nije….

 12. Gligorije kaže:

  Snezana, bice i na Srpskom ako ne razumes ovo sto je napisano. Sve u svemu ostani kod kuce ne vozaj se, ne trosi gorivo…

OSTAVITE KOMENTAR