Od sutra normalizacija saobraćaja na raskrsnici Karađorđevog i Bajskog puta

Međunarodni, Karađorđev put je bio potpuno zatvoren za saobraćaj na potezu od Trga kralja Tomislava do Metohijske ulice od 25. januara, zbog izgradnje Kolektora II. Danas se radi na asfaltiranju šliceva i zatrpanih rovova na gradilištu na raskrsnici Trga kralja Tomislava, te će od srede, od 12 sati ono biti otvoreno za saobraćaj, saopšteno je iz JKP ‘Vodovod i kanalizacija’.

radovi na putu
Do tog vremena će se ukloniti barikade na raskrsnici Karađorđevog puta sa ulicama Preradovićeva i Metohijska, koje su bile postavljene zbog bezbednosti dece iz Osnovne škole „Ištvan Sečenji” , te će se normalizovati saobraćaj na pravcu prema Kelebiji i državnoj granici.
Izvođač radova – Građevinsko preduzeće „Graditelj” iz Novog Sada, potrudio se da ove radove izvede kvalitetno i efikasno, pre utvrđenog roka koji je bio predviđen do 1. marta, ističu iz ‘Vodovoda’.
Kako dalje navode, od ponedeljka, 15. februara, za saobraćaj će biti otvoren deo ulice Petefi Šandora, na potezu od Trga kralja Tomislava tj. Karađorđevog puta do Ulice Jožefa Atile.
Trg Lajoša Košuta i Trg žrtava fašizma do Somborskog puta će i dalje biti zatvoreni za saobraćaj do proleća, sve dok se ne stvore vremenski, tehnički i materijalni uslovi za polaganje toplotnog voda na istoj trasi na kojoj je završena izgradnja Kolektora II i Centralnog magistralnog vodovoda.

 

Radio SuboticaKOMENTARI

OSTAVITE KOMENTAR

37 + = 41

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 15 + 3 ?
Please leave these two fields as-is: