Od sutra pešačke ture i na Paliću

Turistička organizacija grada već dve godine organizuje i pešačke ture kroz Suboticu.  Svi zainteresovani se uz stručnog vodiča  upoznaju sa znamenitostima našega grada, a ono što je novina je da će se ove ture realizovati od sutra i na Paliću.  Ture su zamišljene kao dopuna turističke ponude grada i Palića. Park na Paliću i velelepni objekti biće na ovoj ruti, a lekcije iz istorije i zanimljive činjenice o ovoj lokaciji takođe neće izostati.

Besplatne pešačke ture na Paliću realizuju se uz podršku Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacije kroz projekat „ Prezentacija kulturno istorijskog nasleđa Palića kroz edukaciju i besplatne pešačke ture”, a realizovaće se do kraja godine.

TV Subotica


KOMENTARI

  1. avet kaže:

    Taj prelep vodotoranj na Paliću, zdanje po kojem na razglednicama Palić prepoznaju i domaći i strani turisti koji su ovde boravili makar i jedan dan je zreo za adaptaciju.
    Šteta je da vreme učini svoje i da tek tako propada, a da se ništa ne ulaže u održavanje istog.
    Šta se čeka, neće Vlada Mađarske čitavu secesijsku Suboticu i Palić obnoviti.

  2. adkersu kaže:

    Avet, pre će Vlada Mađarske da obnovi secesijkso nasleđe ne samo našeg grada nego ovi sadašnji koji uglavnom ne razlikuju secesiju od secesionizma.

OSTAVITE KOMENTAR