Odbojkaši i odbojkašice Spartaka ponovo na visini zadatka

Odbojkaši i odbojkašice iz nedelje u nedelju donose odlične vesti. Obe ekipe su još uvek neporažene u svojim ligama i drže prve pozicije na tabelama.

Odbojkaši su ove nedelje gostovali u Kosjeriću protiv ekipe Crnokose. Tu nema šta mnogo da se priča. Pre utakmice, na papiru, Subotičani su bili veliki favoriti. U odnosu na to, možda su malo i teže od očekivanog došli do trijumfa.
Crnokosa – Spartak 2:3 (25:23,25:19,25:27,24:26,10:15)

Međutim, u Hali sportova se igrala utakmica od koje se mnogo očekivalo. Naime, tu su se susrele ekipe Spartaka i Vizure. Vizura je tim u koju su na početku sezone došle nekadašnje igračice Spartaka, Nikić i Klisura. Takođe je Vizura na početku sezone najavljivana kao ekipa od koje će mnogo zavisiti ipak to se na startu do sada nije obistinilo. Sa druge strane Subotičanke ne prestaju da iznenađuju svojim igrama. Od ekipe iz koje su otišle igračice koje su činile kostur prošle sezone, a na njihova mesta došle mlade devojke, a na klupu je seo trener koji prvi put vodi žensku ekipu, očekivalo mnogo manje. Sve je bilo spremno za pravi odbojkški ugođaj. Ipak, on je izostao "zaslugom" gošći. Plavo bele su prosto zbrisale Vizuru, lagano, bez kompromisno došle do pobede od 3:0 po setovima (25:17,25:16,25:17).KOMENTARI

OSTAVITE KOMENTAR

3 + 3 =

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 12 + 3 ?
Please leave these two fields as-is: