Odbojkaši „Spartaka“ izborili su pravo učešća u Balkanskom kupu

Zahvaljujući plasmanu na petom mestu superligaške tabele u sezoni 2019/2020. godine, odbojkaši „Spartaka“ izborili su pravo učešća u predsatojećem Balkanskom kupu.

Izlazak na međunarodnu scenu, mladim Subotičanima omogućio bi da se oprobaju i na mnogo zahtevnijoj međunarodnoj sceni, koja pruža povoljnu mogućnost za veću afirmaciju mladih igrača.

Iako se u poslednjih nekoliko dana u domaćoj sportskoj javnosti uveliko priča o tome da je nekoliko igrača muške seniorske odbojkaške reprezentacije Srbije zaraženo korona virusom i da se oni nalaze u izolaciji, ostali igrači aktuelnog evropskog šampiona nisu prekidali rad na prvom zajedničkom dvonedeljnom okupljanju u Beogradu

Izabranici selektora Slobodana Kovača, i njegovi najuži saradnici, među kojima se nalazi i naš današnji sagovornik, do 15. juna, treniraće u sportskom centru „Voždovac“ na Banjici, kako bi, u nedostatku velikih međunarodnih takmičenja, ipak, koliko-toliko zadržali svoju takmičarsku formu.

Bez obzira na trenutnu nepovoljnu zdravstvenu situaciju nekolicine odbojkaških reprezentativaca naše zemlje, nadamo se da će se oni u što skorije vreme uspešno oporaviti i da će, vrlo brzo, moći da se vrate svojim svakodnevnim privatnim i sportskim obavezama.

 

RTV Yu ecoKOMENTARI

OSTAVITE KOMENTAR