Odbojkaši Spartaka se plasirali u Evropu ali je neće videti

Iako je odbojkaški klub Spartak na osnovnu plasmana u prvenstvu stekao pravo da nastupi u Kupu izazivača, nema sredstava da se Subotičani oprobaju u ovom evropskom takmičenju.

Muški odbojkaški klub Vojvodina biće jedini predstavnik Srbije u evropskim takmičenjima naredne sezone.

Kurir sport / Beta KOMENTARI

 1. jaca kaže:

  Naravno kad Odbojkaski savez Srbije nece da pomogne. Sve svaljuju na klub i grad a jedno kolo kosta i do 15-20.000 eura.

 2. 1.9 TDI kaže:

  Strasno…

 3. Istina... kaže:

  Čitajmo između redova: “Srbija hoće u EU ali nikada neće biti njen deo”.

  U potpisu: Istina…

 4. betonas kaže:

  Ne citas dobro izmedju redova… da je recimo Partizan ili Zvezda prosla onda bi se stvorili uslovi… kao sto je to slucaj i sa Vojvodinom….
  To su centralizovani savezi… jednostavno mi smo jako daleko od vatre i nista od para saveza ne stigne do nas… tako je generalno u SVIM sportovima u Subotici i okolini…
  Ovo nije sramota samo za nas Spartak i nasu Subotica, ovo je pre svega sramota Odbojkaskog Saveza Srbije… nisu ovo privatna takmicenja i privatne lige… sve je to pod okriljem saveza i kad treba otici na turnir onda nek troskove placaju klubovi, sponzori, mame i tate… a kad se donesu kuci pehari, medalje i rezultati onda je za sve zasluzan Savez i iz medjunarodnih fondova se svaki sport finansira kroz savez….

 5. Mare kaže:

  15 – 20 hiljada evra?
  Pa sta je to za nasu drzavu? Koliko kosta jedan Vucicev miting na koji ljude doveze vise od 100 autobusa?

 6. dovidjenja kaže:

  Naravno da nema para, ode sve u sendvice i nafircane sekretarice.

 7. ffilozoff kaže:

  Samo Vucicevi GLUPI mitinzi bez ikakve osnove-bi mogli finansirati sve klubove iz Srbije u odbojci da igraju Evropu!! OVAKO-kazu da Nam je dobro…da sve cveta…AL na pinku i hepiju…U ceeelom regionu smo najveci debili…OPET i ZASTO???

OSTAVITE KOMENTAR