Odbojkašicama i fudbalerima Spartaka po tri i po miliona

Subotička lokalna samouprava finansiraće sportske klubove sa teritorije grada u 2015. godini sa ukupno 38.850.000 dinara.

Kako se navodi u tekstu odluke, objavljenom na zvaničnom gradskom internet sajtu, najviše sredstava, po tri i po miliona dobiće ženski odbojkaški i muški fudbalski klub Spartak.

spartak

Rukometni klub Vojput dobiće 2,8 miliona, a po dva i po miliona pripašće ženskom fudbalskom, muškom košarkaškom, odbojkaškom i rvačkom klubu Spartak.

Ženski košarkaški klub Spartak i ženski rukometni klub Radnički iz Bajmoka dobiće po milion i po, a Gradski fudbalski savez 1.180.000 dinara.

Klub dizača tegova Spartak” dobiće milion dinara, a preostala 43 kluba pojedinačno manje od milion dinara.

Sredstva će se izabranim nosiocima programa isplaćivati u skladu sa dinamikom priliva sredstava u budžet Grada Subotice za 2015. godinu.

 

TanjugKOMENTARI

 1. belial kaže:

  Je.. vas fudbal!

 2. Taliban kaže:

  Polgarmeštere ovo je bio jako pametan potez… odbojkaškog lobija i ovih što nikada nisu bili sumnjivi za nameštanje rezultata!!! 

  Pa, je**te, dokle će se u ovom gradu favorizovati klubovi sa osrednjim rezultatima i oni koji ni za 100 godina neće postati prvaci?

  Žabokrečina je odavno prekrila kulturno, moralno, materijalno i politički UPROPAŠTENU Suboticu. Sada je na spisak uvršen i sport. 

 3. NN kaže:

  Bacaju se milionima a narod nema sta da jede i gde da radi. Teski lopovi !!!!!!!!!!!!

OSTAVITE KOMENTAR