Odbojkašice ostale zavejane, odbojkaši neslavno završili

Odbojkašice Spartaka trebale su sinoć od 18h da odigraju meč u Beogradu protiv Vizure Wall Art, međutim zbog loših vremenskih uslova i snega, odbojkašice su na putu za Beograd ostale zavejane na autoputu kod Feketića. Prema nezvaničnim informacijama odbojkašice su provele 12 časovau autobusu.

 

Prema najnovijim i informacijama utakmica je pomerena za ponedeljak od 18:00 sati

 

Fotografija iz autobusa sa zavejanog puta (Foto: ŽOK Spartak Facebook)

 

Odbojkaši Spartak uspeli su da dođu do Kladova i odigraju utakmicu sa Đerdapom. Konačan rezultat Đerdap – Spartak 3:0 (25:19, 25:20, 25:17)

 

Prošle godine su igrali u Prvoj ligi, ove su zatvorili ligaški deo u Viner štetiše Super ligi. Đerdap je lako došao do sedme pobede u šampionatu protiv subotičkog Spartaka, posle tri seta i samo 71 minuta igre.

 

Domaći su odigrali sjajan meč. Fantastično su rasporedili poene, imali sjajan blok, prijem servisa, realizaciju napada… Sa druge strane, Subotičani su se očigledno ispraznili proteklog vikenda protiv Partizana, u Kladovu nisu ponovili dobru partiju.

 

Ponovo je najbolji poenter bio Dragan Svetozarević, koji je u tri seta nanizao 20 poena, uz rame njemu bili su Krsmanović (12), Mirosavljević (11), Basta (9). Đerdap je imao čak 15 blokova, od toga sedam na korektoru gostiju Luki Mediću, koji je potpuno neutralisan. To je domaćima otvorilo put do ubedljive pobede, kojom su zadržali drugo mesto.KOMENTARI

OSTAVITE KOMENTAR

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 11 + 15 ?
Please leave these two fields as-is: