Odbojkašice TENT-a pale u Subotici, prvi trijumf Spartaka ove sezone

Odbojkašice Spartaka došle su do prvog trijumfa u sezoni, jer su u Subotici pobedile TENT sa 3:1 (15:25, 25:21, 25:22, 25:14) u trećem kolu Superlige.Nije meč počeo dobro za domaće igračice, jer su prilično lako izgubile prvi set. Ipak, to ne da nije demoralisalo “golubice”, već ih je nateralo da pruže znatno bolju partiju i preokrenu.

Dobile su naredna dva seta posle velike borbe, tesno, dok su se odbojkašice TENT-a potpuno predale u četvrtom delu igre, koji su igračice Spartaka dobile sa 25:14.

Delegacija Odbojkaškog saveza Srbije u poseti Spartaku

Predsednik OSS Zoran Gajić i potpredsednik Đula Mešter posetili su ženski i muški odbojkaški klub Spartak iz Subotice.

okk

Čelni ljudi našeg Saveza su razgovarali sa predsednikom ŽOK Spartak Novicom Davidovićem, direktorom ovog kluba Zoranom Olajićem, kao i Duškom Guslovom, prvom čoveku muške sekcije subotičkog kluba i potpredsednikom Lazarom Markovićem.

Domaćini su predsednika i potpredsednika OSS informisali o stanju u klubovima, planovima za naredni period, kao i o akcijama predviđenim za promociju odbojke u Subotici.

Podsetimo, oba kluba se nalaze u najvišem rangu, muškarci su šesti sa po jednom pobedom i porazom, dok su i odbojkašice u sredini tabele, a u petak su ostvarile prvu pobedu u Superligi ove sezone.

Blic sportKOMENTARI

OSTAVITE KOMENTAR