Odeća za sportiste i ljude u pokretu

Mlada kreatorka, Kristina Ivković, studentkinja treće godine Tekstilno–tehnološkog fakulteta u Zagrebu oprobala se u potpuno nečem novom. Nakon radova prikazanih na brojnim revijama i takmičenjima, na kratko je kreiranje haljina, suknji, pantalona i bluzica zamenila sa stvaranjem sportske odeće za brend Skochypstiks.


Za potrebe ovog brenda, prvog ovakve prirode na Balkanu, ova mlada i talentovana kreatorka je napravila zanimljive modele trenerki, majica i dukserica namenjenih onima koji treniraju parkur, ali i svima onima koji su u pokretu.

 

– U skladu sa našim motom „For people in motion” ova odeća je urađena tako da bude udobna, široka i slobodna i da u potpunosti zadovolji potrebe onih koji je nose. Skochypstiks, čiji je osnivač Saša Ševo je nastao pre četiri godine, ali je sada počela proizvodnja odeće – kaže Kristina.


Iako se sada privi put upustila u kreiranje sportske odeće, ističe da joj je bilo zanimljivo da radi na ovome i da je uživala stvarajući ovu kolekciju.

 

– Smatram da treba širiti vidike i probavi sve ono za šta se u životu ukaže prilika. Nikad nisam mislila da ću raditi dizajn sportske odeće, ali sada mi je drago što sam i to probala. Moj prioritet je i dalje stvaralaštvo prêt-a-porte mode čemu sam potpuno posvećena. Za ovu kolekciju su korišteni prirodni materijali, a naglasak je na udobnosti te odeće i slobodi pokreta.

 

Odeću možete pogledati i naručiti na web stranici www.skochypstiks.com ili na istoimenoj stranici na facebook–u.KOMENTARI

 1. gangbang kaže:

  ne bih nosio ovo ni da mi plate, pih 🙂

  i kakav im je to glupi logo :))))

 2. Opusteno kaže:

  Prvo, ako se ne bavis parkurom niko ti i ne nudi da obuces (neko voli siroko i udobno pa ce obuci iako ne trenira). Drugo, ti verovatno ne volis kreatorku pa pricas o glupom logu. Ne radi ti masta od prevelike zlobe. Mozda su jedan deo loga KRILA simbolicno jer parkur sportisti pomalo “lete” dok skacu 😉 opusti se i pusti ljude da rade nesto pametno za razliku od tebe.

 3. Fifth of november kaže:

  Odjeća je super 😎 😉 , jedino ste mogli malo bolje (znam da bi u tom slučaju bilo skuplje 😛 ) riješiti ono dolje, dio koji “ne bi trebao ići preko tenisica”. Nešto kao ovo : http://www.seasonsclothing.co.uk/product-media/NAL/1000/1000/1.jpg , naprimjer 🙂

 4. kirdžijaš kaže:

  Makar ščime se ljudi bavidu.Onaj muški s kapuljačom izgleda ko kaki skrušeni frater.

OSTAVITE KOMENTAR