Odigran prijateljski meč starog i novog superligaša: Spartak – TSC

Novi superligaš je zapretio već u 7. minutu preko centarfora Silađija, kada je uputio oštar udarac na gol Lučića, ali je šuvar mreže Subotičana bio siguran. U 25. minutu TSC ipak dolazi do vođstva, posle prodora i šuta Erhana Rovčanina.

Domaćin je stigao do izjednačenja u 57. minutu. Radovanović je izveo slobodan udarac i uposlio  Stefana Šormaza, koji je sa osam metara loptu glavom poslao u mrežu.

Spartak  – TSC 1:1 (0:1)

Spartak nastavlja s pripremama i odlazi na Zlatibor, a TSC već u četvrtak putuje za Austriju.

SUBOTICA: Gradski stadion, gledalaca 150, sudija: Simović (Lovćenac). Strelci: Šormaz u 57. za Spartak ŽK, a Rovčanin u 25. minutu za TSC.

SPARTAK ŽK: Lučić, Tekijaški, Milošević, Otašević, Kerkez, Marčić, Glavčić, Mladenović, Denković, Šormaz, Obradović. Igrali su još: Dubljanić, Dokić, Đorđević, Miličević, Rakić, Dunđerski, Lazić, Radovanović, Vukčević, Tripković, Milić, Damjanović, Radovanović, Jović, Vidaković, Pavlović i Luči.

TSC: Filipović, Branković, Antunić, Varga, Grabež, Tumbasević, Miličević, Arsenijević, Rovčanin, Lukić, Silađi. Igrali su još: Jorgić, Skopljak, Ponjević, Šinković, Pinter, Galić, Mitrović, Balint, Batori i Kudrić.

 

DnevnikKOMENTARI

  1. pista kaže:

    Naravno da je nereseno… prijateljski… sudija Simovic, gazda Simovic, pa jos jedan Simovic u trostrukoj ulozi: SU “ministar” za sport, clan uprave, partijski funcioner u Backoj Topoli…. ajajajaj…

OSTAVITE KOMENTAR