Odlazak Turbo Limača

 

Nakon stečaja u matičnoj Hrvatskoj, trgovina Turbo Limač je nestala i iz Subotice. Prodavnica igračaka i garderobe za decu, ustupila je mesto obući.

 

Zbog popravki na zgradi zaklonjena od pogleda skelom, ponovo je otvorena  prodavnica cipela Metro.

Taj lokal je ceo jedan vek bilo rezervisan za kafanu, pa ga sa razlogom mnogi i danas zovu „Bela lađa“. Početkom devedesetih se tamo uselila prodavnica cipela DA UGO. Mada se nije proslavila niti je potrajala, valjda zbog zvučnog imena, kod nekih je ostala kao urbani toponim.KOMENTARI

 1. stormwatch kaže:

  Treba da otvore Toys”R”Us!

 2. thea vilfan kaže:

  ma bolje je bilo kada tu bijaše *bela ladja*… a gospoda rodonačelnici i njighova bulumenta sve u centru grada zatvoriše kafanice pa oni koji nisu lovarni da idu u restorane i vinarije pojedinih subotičkih tajkuna nemaju gde pješice… naravno da treba imati trgovine ali u svakom centru grada restorani su u večini a ne banke-zelenaši, kockarnice-poroci… no i kavana može biti porok ako pretjeraš. a ne idu srednje generacije u kafiče mladih – neprimjereno po bar malogradjanštini… ma dobro.. biti će bolje.. vjera nas održava a nada ne smije nikada da nestane u sopstvu. pozdrav gradu.

 3. Ivan Šoštarec kaže:

  Besparica i zatvaranje jakih firmi je na žalost slika i prilika celog regiona. Kada narod nema para i firma nema prometa ne predstoji joj ništa drugo nego da stavi ključ u bravu.

 4. kerski deran kaže:

  dobro , nije banka :)))

 5. lisa ann sex darsteler kaže:

  ja bih otvorila seks šop

OSTAVITE KOMENTAR