Odlična saradnja

Saradnja izmedju Srbije i Mađarske je uvek bila na visokom nivou, a privredni sajam je prilika da obe zemlje pokažu svoj ekonomski potencijal. Državni sekretar u Ministarstvu ekonomije Republike Mađarske je istakao da će uvek podržati sve ulagače iz Srbije koji žele da ulažu na legalan način u Mađarsku.
Međunarodni privredni sajam u Subotici je prilika da Srbija i Mađarska još više poboljšaju svoju saradnju. U proteklih deset godina Mađarska je pomagala ekonomski razvitak Srbije.
Državni sekretar u madjarskom Ministarstvu ekonomije kaže da će uvek podržati firme iz Srbije koje žele na legalan način da ulažu u Mađarsku. Mnogo preduzetnika iz Vojvodine radi u Mađarskoj i učestvuje na tenderima.
Potpredsednik Vlade Vojvodine, Ištvan Pastor tvrdi da je dosadašnja saradnja između Srbije i Mađarske bila veoma uspešna. Istakao je da je veoma bitno da na sajmovima budu prisutni privrednici iz regiona i što više stranih ulagača.
Sajmovi su prilika za dugoročna ulaganja u privredi. Veoma retko neko od izlagača ima priliku da na svom prvom izlaganju sklopi veliki posao. Međutim, ukoliko su strpljivi i nastupaju često uspeh ne može izostati, kaže Pastor.

Sandra IrševićKOMENTARI

OSTAVITE KOMENTAR

8 + 1 =

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 11 + 9 ?
Please leave these two fields as-is: