Odlični rezultati kik boks kluba Spartak

Borci kik boks kluba Spartak su u protekla dva vikenda ostvarili zapazene rezultate i tako pred sam kraj zaokruzili takmičarsku sezonu u 2014. godini uspehom.

Osvajajući medalje tokom cele sezone u 2014. na svim državnim i vojvođanskim takmičenjima u kik boksu i kung fu sanda borbama potvrđujući kvalitet trenerskog rada dr Veselina Bunčića.

kik boks klub Spartak 2

U Leskovcu 23.11 na poslednjem u ovoj sezoni Prvenstvu Srbije u kik boksu disciplina full kontakt, u seniorskoj konkurenciji Obrad Cvijanović je u kategoriji do 91 kg osvojio zlatnu medalju nastavljajuci sa odlicnim uspehom koji nije izostao ni sa prethodnih prvenstava Srbije kada je u disciplinama k1 i lou kick osvojio srebrne medalje.

Takođe u Leskovcu je i Miloš Keljanović u seniorskoj konkurenciji u kategoriji do 71 kg potvrdio svoj renome osvojivši zlatnu medalju, takodje i na prethodnom Prvenstvu Srbije u najtežoj disciplni k1 osvojio bronzanu medalju.

Na kupu Vojvodine u kung fu wu shu sanda borbama koje se odrzalo u subotu 29.11 u Novom Bečeju klub je osvojio 4 zlatne i dve srebrne medalje.

U pionirima Stefan Vazić je u kategoriji do 52 kg osvojio srebrnu medalju, a u konkurenciji kadeta na svojim prvim takmičarskim nastupima Teodor Kenjerš je do 56 kg osvojio srebrnu medalju a Veljko Đokić je efikasnom pobedom osvojio zlatnu medalju.

U seniorima debitant Nebojša Knezevic u kategoriji do 75 kg pokazao svu svoju borbenost i glatko osvojio zlato, Milan Agbaba je u kategoriji do 65 kg u napetom meču pobedio prekidom u drugoj rundi tako nastavljajući niz osvojenih medalja sa Prvenstava Srbije i Vojvodine u sanad borbama.

I naravno alfa i omega KBK SPARTAK Obrad Cvijanović je pobedio prekidom u prvoj rundi, osvoijo zlato i porvrdio status člana reprezentacije Srpskog Kung Fu Wu Shu Sveza.

kik boks klub SpartakKOMENTARI

OSTAVITE KOMENTAR