Odložena utakmica Inđija – Spartak, zbog evropskog prvenstva

Superligaška fudbalska utakmica Inđija – Spartak, koja je trebalo da se odigra u subotu, pomerena je za utorak 10. maj. Razlog je evropsko prvenstvo za selekcije ispod 17 godina, čiji je Inđija jedan od domaćina.

Slika

Zašto će domaćin našoj reprezentaciji u susretima sa Francuskom i Engleskom biti Inđija a ne recimo Subotica, jasnije je ako se vidi kako je uređen njihov mali stadion.

Slika

U komandnoj prostoriji kapaciteta 10 mesta smeštene su komande za elektronski semafor, kao i komande za razglas i ozvučenje, a zvučnici su na stadionu raspoređeni tako da je svakom posetiocu utakmice omogućeno da nesmetano čuje obaveštenja dežurnog spikera.
Slika
Press

Iznad klupe za rezervne igrače domaćeg tima izgrađena je novinarska loža kapaciteta 10 mesta sa priključcima za internet i telefon. Loža je klimatozovana, tako da postoje svi uslovi neophodni za neometan rad novinara i prenošenje utakmica. Pored lože su izgrađene i dve kućice za kamermane, sa svim potrebnim priključcima, koje su pokrivene i izdignute iznad terena dovoljno da se nesmetano može zabeležiti svaki događaj na terenu. Na istom mestu osmišljen je i prostor, koji služi za davanje izjava nakon utakmica.
Slika
Restoran

U okviru stadiona nalazi se i restoran kapaciteta 100 mesta, koji je nedavno kompletno renoviran, tako da po izgledu ni malo ne zaostaje za ostalim objektima na stadionu. Često se u njemu organizuju kokteli povodom uspeha seniorske ekipe, kojih je u poslednje vreme na zadovoljstvo navijača bilo dosta.

Slika
Vip loža

VIP Loža je kapaciteta 20 sedećih mesta iz koje pored funkcionera FK Inđija, utakmice prate i službena lica kluba koji gostuje na stadionu kraj železničke stanice.

SlikaKOMENTARI

OSTAVITE KOMENTAR

1 + 8 =

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 10 + 15 ?
Please leave these two fields as-is: