Održan sportski dan za Biljanu Stojković

Danas je u Hali sportova održana humanitarna akcija za pomoć učenici trećeg razreda OŠ „Jovan Mikić“ Biljani Stojković u organizaciji Saveza za školski sport. Učenici osnovnih škola su se takmičili u odbojci, fudbalu i na poligonu spretnosti, a akciju su podržali svojim prisustvom Đula Mešter i Mirna Radulović.

 

Hala sportova - humanitarni dan za Biljanu (2)

 

Akcija je naišla na dobar odziv građa, a pogotovo osnovaca. Pored samog humanitarnog značaja nije izostao ni dobar provod. Na malom terenu su učestvovali svi subotički klubovi sa svojim muškim i ženskim selekcijama. Zatim je nastupila Mirna Radulović, a pri kraju programa su škole koje ne učestvuju u odbojci i malom fudbalu imale igre spretnosti zabavnog karaktera i Zumba fitnes ples.

 

Hala sportova - humanitarni dan za Biljanu (6)

Hala sportova - humanitarni dan za Biljanu (14)

Hala sportova - humanitarni dan za Biljanu (39)

Hala sportova - humanitarni dan za Biljanu (37)

Hala sportova - humanitarni dan za Biljanu (34)

 

Više fotografija u povezanoj galeriji: https://www.gradsubotica.co.rs/galerije/hala-sportova-humanitarni-sportski-dan-za-biljanu/KOMENTARI

 1. kalimero kaže:

  Drago mi je da su sugrađani sposobni da se organizuju sa jasnim ciljem. To je dokaz da nisu pasivni i itekako nisu "mrtvi" kao što to neki misle.

 2. torajemi kaže:

  Odličan i efektan prilog.Prvi ste objavili.I zato Vas volim,i pratim.Učesnicima priredbe,Biljaninim vršnjacima,svaka čast.Imaće Biljana s kime da se ponosi!Ukoliko uspe snimak,nameravam da ga objavim u emisiji Školski kalendar City TV( utorak,11.feb u 20:30,sreda,u 11:05 i 17:45).Molim Vas da ovo ne shvatite kao reklamu za emisiju.

   

 3. timot kaže:

  Zar Fidelinka nije odvojila 20.000 eur???

  Tako je pisalo u Blicu!!!

 4. Ivica kaže:

  Neka me neko ispravi ako grešim, ali mislim da je uplaćeno 30% od te sume, što je u stvari potrebno avansno uplatiti kako bi lečenje moglo odmah da krene.

   

  Inače ne znam da je ime firme koja je to donirala javno objavljeno.

 5. Anonimni kaže:

  Odgovor TIMOT – u.

  Da jeste Fidelinka, jeste i joše nekoliko firmi ali su to učinili humanitarno i ne žele da se na ovaj način reklamiraju. Kruna humanosti je ovaj sportski događaj.

   

OSTAVITE KOMENTAR