OFK Beograd je bio bolji

Iako bez takmičarskog značaja, današnja utakmica je privukla najverniju publiku na stadion da gleda fudbal. Na kraju prvog dela igre sa severne tribine se i čulo skandiranje „igrajte fudbal“ ne bi li podsetilo igrače da nisu na treningu.

 

Ali do kraja tekme se niko nije nagledao fudbala. OFK Beograd je nadigrao Spartaka u prvom delu igre, iz dve kontre postigao dva gola, što im je bilo dosta da u drugom poluvremenu odrade posao rutinski. Domaći igrači  nisu ni u jednom trenutku bili blizu ozbiljne šanse da „skinu mrak“ sa Lukačevog gola.

 

SPARTAK – OFK Beograd 0 : 2   (Ivanović 29, Pavlovski 41)

 

Spartak: Aleksić, Kovačević, Bratić, Despotović, Nosković, Mezei, Šarac, Puškarić, Farkaš, Vojvodić, Adamović.

Navijački podmladak je danas dobio priliku da sam otpeva nekoliko strofa i oproba svoj glas na otvorenoj sceni. Budućnost je njihova.

 

Odlazak DespotovićaKOMENTARI

  1. sutram kaže:

    I poraz je deo fudbalske igre, hrabro momci. Biće još prilike za revanš.

  2. sutram kaže:

    Nešto razmišljam, evo maj pri kraju a ništa se ne događa u vezi rekonstrukcije stadiona. Ne da se na događa-nego se ni nepriča o tome. Šta je sa reflektorima? Kome će oni pripasti ako mi ne uradimo potrebne predradnje? Ili se odustalo od toga? Ako se dobro sećam rečeno je iz FSS da suprligaši od sezone 2013./2014. neće moći igrati na svom terenu ako nemaju uslove za odigravanje noćnih utakmica. Ako neko zna nešto o ovome neka napiše.

OSTAVITE KOMENTAR