Ograda je spremna

Radnici čistoće su tokom jučerašnjeg dana poskidali plakate sa ograde Narodnog pozorišta obezbedivši tako učenicima Politehničke škole uslove za nanošenje podloge. Šest godina koliko postoji ograda je dug period, sasvim dovoljan da se i zaboravi na to kako je nekada bilo bez nje.

 

Prefarbana u sivo ograda je spremna za sutrašnji dan kada će je slikari uz pomoć volontera oslikati i bar na ternutak ulepšati Korzo.KOMENTARI

 1. dad kaže:

  ok, sad ce ovu ogradju da naslikaju umetnici i to ce trajati par dana. Onda ce opet plakati da to prekriju i gotova stvar.
  Kako neko moze da zabrani da se postavljaju plakati na ogradu od gradilista pa makar to bila ufarbana ograda.
  Tu ni komunalci nece pomoci, zivi bili pa videli za par dana ce ovo opet biti puno raznoraznih plakata…

 2. ivan kaže:

  DAD

  Nemora svaka umetnost da traje vecno,podrzavam svaku akciju zbog koje ce nas grad makar i na momenat biti lepsi,kada ce neki kreativni ljudi dobiti makar malo vetra u ledja.

   

 3. urban kaže:

  A one gace od zavesa na gradilistu izgledaju stvarno jadno!

 4. pauk kaže:

  Nacrtajte lepe kineske grafite i malo duha Širaza

 5. djomla kaže:

  Nekada davno, dok sam jednom prilikom boravio u Beogradu, kod njihovog “konja” ugledah zgradu koja se renovira a ispred nje velika reklama “Beko” (bela tehnika). Uglavon, tada rekoh sebi: “Vidi ove. Na šta ovo liči, sreća pa kod nas nešto ovako ne postoji” 

  Nisam ni sumnjao da ću 6 godina gledati Nextovu reklamu u centru Subotice.

  Toliko je postala sastavni deo trga da će mi sve biti čudno bez nje kada je jednog dana sklone. Šta je moć navike, čudno nam je i bez plakata na ogradi. Šta više, mnogi ni ne vide ništa loše u tim plakatima.

OSTAVITE KOMENTAR

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 2 + 9 ?
Please leave these two fields as-is: