Opljačkana je filijala NLB banke u Bačkoj Topoli na zadnji dan rada pred zatvaranje

Prema nezvaničnim informacijama jedan stariji muškarac je ušao u zgradu jedne lokalne finansijske organizacije i zaposlene naterao da mu predaju novac koji se nalazio u banci. Svedoci kažu da je muškarac zatim napustio objekat i dao se u beg. Radnici banke su obavestili policiju, koja je brzo stigla na lice mesta, te su započeli istragu. Prema informacijama portala “Vajdašag Ma”, NLB banka je najavila zatvaranje filijale u Bačkoj Topoli i danas im je trebao biti zadnji radni dan.

RTV PannonKOMENTARI

 1. punisher kaže:

  dojava

 2. Mihajlo kaže:

  Tamo je skoro postavljen iskusni rukovodeci kadar policije koji bi trebao u sto kracem roku uhvatiti pljackasa.

 3. Mirko kaže:

  Detektor laži sve zaposlene i pronaći će brzo dojava

 4. avet kaže:

  Ja lično ne vidim nikakav značaj činjenice što je filijala NLB banke u Bačkoj Topoli opljačkana na zadnji dan rada pred zatvaranje filijale.
  Po meni je to nevažna činjenica.
  Šta to znači, da je u banci bilo više para u kasi zato što je poslednji dan ili da su popustile mere i koncentacija fizičkog obezbeđenja banke????

 5. M. kaže:

  Prica za decu. Sve je to izigrano, zadnji radni dan, posle penzije bilo 12 miliona dinara i 50000 eura? Struja nestala u 7:20 neko iskljucio namerno trafo.Lopovi sacekali da radnici iskljuce alarm.Sve vise mi se cini da su ovako naplatili rukovodioci banke svoj neki manjak. Sav iznos je osiguran unutar banke.A da! Deda sa torbom pobegao peske

 6. Mirko R kaže:

  Boze pa opljackali banku,pa zar je bitno koji je dan.Bitno je da je bilo para i da ce se neko lepo provesti u petak uvece☺a ko god da je neka mu je sa srecom i da u zdravlju i veselju potrose pare.Neka obavezno uplate jedan milion na kvotu 10 u kladionici,sutra ima dobrih utakmica steta da pare propadaju da se ne mnoze.Moj predlog Burnely-Chelsea 2-2 &3+,iCrystal P-Arsenal GG3+.Pa kad uzmu i te pare da me caste,10% nisam ja alav

 7. Papic kaže:

  Ovo bi titovi inspektori resili isti dan do podne.

 8. @@@ kaže:

  Sramota i stid me obuhvataju citajuci ove komentare… Da li je zaista moral i svest naseg naroda na ovoliko niskom nivou? Ni traga od saosecajnosti zbog pretrpljenog straha za zaposlene? Ni reci osude za pljackase? Ljudi, ovo nije bio akcioni film koji se zavrsava sa srecnim krajem…. Sutra ce necija majka, necija sestra ili dete biti izlozeno ovakvom ataku, da li cemo onda imati vise svesti o tome da je ovo stvarnost?Da se ne dogadja negde daleko nego tu, medju nama. U posti mozda, pekari, benzinskoj pumpi, menjacnici….? Svako od nas moze (takvo je vreme ocigledno doslo) postati ili napadnut ili biti talac… Jos je porazavajuce sto nisu u pitanju deca koja neznaju koliko je tezak zlocin uzeti tudje… Braćo i sestre, duboko smo zabrazdili u necovecnost. Čudo li je što nam ne ide već godinama? Mislim da se svi trebamo duboko preispitatiti…. Laz, kradja, ubistvo, otimacina, manipulacije…Nikada, pa ni danas nemaju ni pozitivnu stranu ni pravo na odobrenje moralnih i odgovornih ljudi ni na jednom kraju planete.Trgnite se ljudi!

OSTAVITE KOMENTAR