Opljačkana menjačnica u ulici Đure Đakovića

Trafika, u kojoj se nalazi i menjačnica, u Ulici Đure Đakovića u Subotici, danas je opljačkana, i policija intenzivno traga za razbojnikom.

Kako “Blic” saznaje, nepoznati muškarac je oko 14 sati ušao u trafiku i uz pretnju nožem je tražio od radnice u menjačnici da mu da novac. Žena je u strahu za život to i učinila, a razbojnik je pobegao sa ukupno nešto više od 4.000 evra, u evrima i dinarima.

U subotičkoj policiji potvrđuju razbojništvo u trafici. Izvršen je uviđaj i intenzivno se traga za počiniocem ovog krivičnog dela.

BLICKOMENTARI

 1. Šojić kaže:

  Neka namestaljka

 2. neko kaže:

  Ma daj, nek mi neko objasni, u bukvalno naj prometnijem delu grada, odnosno ćoška u gradu, gde ta trafika nikad nije bez 2 radnika.
  Čak i da nije bilo nikog u taj minut u trafici, kad je pljačkaš izašao, mogla je izaći, i diči uzbunu veću od sirene, pljačkaš mora proći pored taxista, kojih ima na dve strane od trafike, ili prema policiji.
  Lično nisam uveren u pljačku.

 3. Nebojisha kaže:

  @neko
  Evo ja cu da ti objasnim. U toj trafici rade zene/devojke. Licno sam uveren da se TI ne bi borio za novac koji nije tvoj da ti neko preti silom, a kamoli te devojke. Isto tako sam licno uveren niko se na ulici ne bi ni okrenuo taman da je neko od njih izasao da vice. I licno sam uveren da niko nije zainteresovan za tvoja uverenja.

 4. Belorepan kaže:

  Da li je moguce da niko nista nije video? Ili je video ali ne sme da se objavljuje?

 5. Ludzbunjen kaže:

  Strašno je to što je najprometnija trafika u gradu. Sa svih strana pešaci i automobili. Zar niko nije video i prišao da Spreči pljačku i pomogne nesretnim devojkama.

 6. neko kaže:

  @nebojša
  Da,da, tako je, sve si u pravu.
  Ali, ti meni ne možeš zabraniti da pišem i da iznesem svoje mišljenje.
  A tvoje uverenje je stvar pokušaja izazivanja mog nekog negativnog komentara, a ne zasnovanog na indicijama.

 7. Lola kaže:

  @neko Ako licno nisi uveren u pljacku onda treba licno nesto slicno da ti se desi pa da onda budes uveren,ili nekom tvom bliznjem.Ti bi sigurno glumio mangupa da ti upadne lik sa nozem.I inace kolega jeste odmah izasao i poceo da vice,ali prolaznici su samo gledali,kao sto bi i ti verovatno.

 8. Slobodan kaže:

  Kakvo nam je stanje u drzavi dobro je sto se ovako retko desavaju pljacke.. meni je ovo smesno kada citam

 9. Malena kaže:

  Pre par godina su plackali zlataru na korzi u pasazu.Radnica je iztrcala i vikala a u kaficu su sedeli i niko nije ustao da pomogne.Toliko o tome.

 10. amacak kaže:

  “Ali, ti meni ne možeš zabraniti da pišem i da iznesem svoje mišljenje.”

  gde piše da ti iko išta brani?

 11. avet kaže:

  Šta ste toliko osuli paljbu na radnicu menjačnice, na prolaznike, taksiste i ostale.
  Nije njihov posao da izigravaju Brus Lija ili Čak Norisa, pogotovo ne u ovakvom sistemu gde pojedinci koji bi možda i pomogli, na kraju budu izigrani, prevareni, osuđeni, maltretirani.
  Dobro se zna čiji je posao hvatanje razbojnika, podizanje krivične prijave i donošenje krajnje sudske odluke.
  E sad, ako ijedan organ u ovom lancu ne odradi svoj posao do kraja, ostali su džabe radili svoj posao za koji su inače plaćeni.
  Za sitnija krivična dela skoro uvek neko u lancu omane, ovo je po meni ipak veće krivično delo, razbojništvo, rezultate istrage ćemo nadam se uskoro videti.

OSTAVITE KOMENTAR