Opljačkana pošta na Radijalcu

U Subotici je ponovo opljačkana pošta. U saopštenju policije se navodi da je jutros oko 9,30 časova, za sada nepoznati počinilac izvršio krivično delo razbojništva, kvalifikovano od strane zamenika tužioca Osnovnog javnog tužilaštva u Subotici.

 

Nepoznati počinilac je  uz pretnju pištoljem opljačkao poštu na Radijalcu.  Uviđaj su izvršili pripadnici kriminalističke policije Policijske uprave u Subotici, koji intenzivno tragaju za izvršiocem ovog krivičnog dela, zaključuje se u saopštenju. Prema našim informacija u protekle dve godine ova pošta je opljačkana treći put.

 KOMENTARI

 1. robinson crusoe kaže:

  hahaha legjövedelmezőbb foglalkozás

 2. brat kaže:

  😎 8-)hahahahahah, pa krade se tamo i kod onih gde ima…. 😛

 3. robinson crusoe kaže:

  legalább volt pénz a postában???

   

 4. bibi kaže:

  Treći put? Pa to nije pošta, to je samousluga. 

 5. kojot kaže:

  ja mislim da je pljackana i vise od tri puta a nijednom pocinioci nisu uhvaceni.pa sto bi i bili uhvaceni kad osiguranje nadoknadjuje stetu.mozda to i radnice sa nekim rade u dogovoru.

 6. Anonimni kaže:

  da,a niko nije pomislio kako je tim radnicima kada ima neko uperi pistolj u glavu?!ne,nas narod odmah pomisli da je sve to u dogovoru…sramota treba da vas je!

 7. Nikola kaže:

  @kojot: A ko je tebi rekao da ni jednom nisu uhvaceni?

  Ako pises, onda pisi provereno a ne pausalno. 

 8. Zika slika kaže:

  Ma ko god da je uradio ja mu skidam kapu,od neceg mora da se zivi,kad drzava ne moze da obezbedi kakav takav posao onda samo klepajte istu tu drzavu!!!! Kako ja nemam hrabrosti za tako nesto…..

 9. Zika slika kaže:

  …nego rmbacim za 250 eu!!!

 10. Anonimni kaže:

  bilo je visew puta pljackana ta ista posta naj manje 4 puta jednom i jesu uhvatili pocinioca  a dignu  frku koliko para je odneto da su mogli vec davno da naprave neki sigurosni sistem sami djavolka prizivaju sreca pa niti jhednom povredjenih nije bilo bar ne fizicki psihicki je vec pitanje
   

 11. Guillaume kaže:

  Secas li se Kinoteke i Nemackog ekspresionistickog filma Metropolis (1927) dikretora Fritz Lang-a? Gradska dystopia koja izrazava socijalnu krizu izmedju svih onih koji zive u urbanim prostorima, i drustveni poredak, u ovom slucaju kapitalizam, mu sluzi da naglasi neizbezan sukob izmedju razlicitih grupa gradjana i drugih sila. To je ocito univerzalno I ponavljace se dok je gradjana koji zive u metropolama. U svakom slucaju je korisno da se o urbanismu pise i govori sto cesce to bolje.

OSTAVITE KOMENTAR